Obavijesti

Lifestyle

Komentari 143

Evo što boje koje birate i nosite otkrivaju o vašem karakteru...

Evo što boje koje birate i nosite otkrivaju o vašem karakteru...
1

Podsvjesno biranje boja otkriva naše stanje uma, raspoloženje i osjećaje koje trenutno proživljavamo u životu. Ono što odijevamo drugima otkriva ponešto o nama. Otkrijte što je to...

VIDEO

Jednako kao što sam izgled odjeće otkriva dio vas, to poručuju i boje koje birate. Njihova poruka je suptilna i izaziva drugačije emotivne reakcije kod ljudi. Pogledajte što najčešće imate u ormaru i što to zapravo govori o vama.

Crna

To je boja autoriteta i moći. Popularna je jer se ljudi u njoj dobro osjećaju, čini ih mršavijima, skriva nedostatke, a uz to je svevremenska i uvijek je u trendu. No previše crne može slati poruku da ste rezervirani i da se ne volite družiti. 

PA/Pixsell

Siva

Ova je boja simbol sofisticiranosti i samopouzdanja. Ne odvlači pozornost pa je idealna kada želite da drugi obraćaju pozornost na ono što radite ili govorite, a ne na vašu odjeću. 

Pixsell

Bijela

Lagana je, neutralna i pristaje uz sve. Ostavlja dojam jednostavnosti, čistoće i elegancije. 

Lily Collins arrives at the 22nd Annual Critics

Crvena

Ova boja je emocionalno najintenzivnija i najagresivnija, a kada je gledamo na drugima ubrzavaju nam se otkucaji srca i disanje. Ona je uvijek dobar izbor kada želite da vas primijete. No u njoj možete izgledati i veće. 

The 88th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles -

Žuta

Još jedna boja koja privlači pozornost je žuta, bez obzira na nijansu. Vrlo je teška za percipiranje i može djelovati prestimulativno na druge. Nikako se ne preporučuje kada idete na razgovor za posao. 

Reuters/Pixsell

Zelena

Simbol je prirode, smiruje i ostavlja dojam svježine. Najlakša je boja za oči. Tamno zelena je vrlo muževna, konzervativna i implicira bogatstvo dok se svijetlo zelena povezuje s razigranom i poletnom prirodom. 

Reuters/Pixsell

Plava

Jedna je od najpopularnijih boja za nošenje. Djeluje smirujuće na druge, a uglavnom svima dobro stoji. Simbolizira odanost i sposobnost samokontroliranja. 

Ljubičasta

Povezuje se s luksuzom, bogatstvom i sofisticiranošću onoga tko je nosi. Također je ženstvena i romantična, ali može biti teška za oko pošto je vrlo rijetka u prirodi. 

Big Pictures/Pixsell

Smeđa

Boja zemlje otkriva stabilnu i pouzdanu osobu koja ne voli prijetvornost. Također je simbol stabilnosti i potiče na komunikaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku