Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Godina izazova i uspjeha, ali i neplanirane trudnoće za Ovna

Godina izazova i uspjeha, ali i neplanirane trudnoće za Ovna
4

Drugi dio godine Ovnu donosi priliku za napredovanje, a posebno uspješni bit će umjetnici, pjevači, slikari i pisci. Nezaposleni bi se mogli zaposliti u listopadu

VIDEO

Pred vama je godina puna izazova, ali i velikih postignuća. Prva polovina godine proći će prilično stresno i naporno na svim životnim planovima. Ovnovi u braku imat će česta razdoblja neslaganja s partnerom, pa svađe neće biti rijetkost, osobito tijekom siječnja i veljače. No neće biti sve tako crno jer pred sobom imate i mnogo pozitivnih mjeseci koji će vam donijeti mir i bračnu stabilnost.

Već u ožujku dolazi do pomirenja i smirivanja bračnih napetosti, a posebno naklonjeni svibanj i lipanj pokazat će vam da se osjećaji između vas i partnera nisu ugasili. No ako ste u vezi, smetat će vam partnerove mane i neodgovorno ponašanje pa biste čak i mogli prekinuti vezu te se prikloniti nekom tko je zreliji, iskusniji i odgovorniji.

Prilike za nova poznanstva otvaraju se slobodnim Ovnovima u drugoj polovini godine, kada od 17. srpnja imaju prekrasnu Jupiterovu potporu. Mogli biste se jako zaljubiti, napokon sresti srodnu dušu i uživati u vatrometu strasti, osobito u studenom i prosincu. One koji su u braku, ali i vezama, mogla bi iznenaditi neplanirana trudnoća.

Poslovna zbivanja obilježit će mnogo stresa i napora do srpnja, no vi ste prirodno vrlo izdržljivi pa ćete i takva stanja dobro podnijeti. No neka biste partnerstva mogli raskinuti i stvarati nova, mnogo kvalitetnija od prethodnih. Mjeseci u kojima su mogući neočekivani dobici ili proširenje posla kroz partnera ili druge osobe bit će u siječnju, veljači, travnju, svibnju te kolovozu.

Ako ste poduzetnik, raskinut ćete neke poslovne odnose s partnerima koji vas blokiraju, ne plaćaju račune i financijski štete vašoj tvrtki. Druga polovina godine vaše je najbolje vrijeme za napredovanje. Odjednom će vam se početi otvarati nove prilike, a posebno uspješni i kreativni bit će umjetnici, glumci, pjevači, slikari i pisci. No ni ostali se neće moći požaliti da im manjka dobrih prilika, a nezaposleni bi se u listopadu mogli i zaposliti.

Svi će primjećivati vaše potencijale, što će naići na odobravanje šefova koji će vam povjeriti odgovornije zadatke. Dinamičan i zahtjevan ritam života mogao bi pridonijeti padu vitalnosti i slabljenju imuniteta u prvoj polovini godine.

Neka vam zdravlje i forma budu prioriteti sve do srpnja, nakon čega ulazite u znatno bolje razdoblje pa ćete u drugoj polovini godine biti mnogo boljeg zdravlja. Vaše osjetljive točke su glava, osobito sinusi i oči, pa je dobro provjeriti dioptriju. No potkraj godine, odnosno od 27. listopada do 4. prosinca, pripazite se upalnih procesa, ozljeda ili padova.

Zdravlje

Sve do srpnja bit ćete jako osjetljiva zdravlja pa ne odgađajte posjet liječniku i pazite na sebe. Posebno čuvajte glavu - sinuse i oči. Mnogo bolje bit ćete od 27. srpnja kada vam se vraćaju vitalnost i snaga, ali i dobro raspoloženje.

Posao

Sve do srpnja bit ćete izloženi jakom stresu, ali i nepravdama na poslu pa su mogući vrlo napeti odnosi s kolegama i suradnicima. Zato sačekajte drugu polovinu godine u kojoj ćete imati odličnih prilika za napredovanje i dokazivanjem vlastitih vrijednosti.

Ljubav

Prva polovina godine jako je osjetljiva na osjećajnom planu - moguće su bračne trzavice, pa čak i prekidi veza koje će se teško obnoviti. No od 17. srpnja sve će naglo ići nabolje pa će samci konačno sresti srodnu dušu i jako se zaljubiti.

Savjet: Izbjegavajte posudbe novca te nova ulaganja u kuću ili stan. 

Sretan dan: 6. kolovoz

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi