Obavijesti

Lifestyle

Komentari 231

'Hotel u kojem radim je seks oaza za svingere, preljubnike...'

'Hotel u kojem radim je seks oaza za svingere, preljubnike...'
1

Ivana nam je prilično detaljno ispričala što je sve vidjela u posljednjih sedam godina, koliko radi kao recepcionerka u tom hotelu, a vidjela je zaista svega i svačega...

VIDEO

Jedno od posljednjih istraživanja pokazalo je da četvrtina muškaraca u Hrvatskoj priznaje da je na neki način bila nevjerna svojim partnerima, dok je broj žena porastao na 15 posto. Obzirom da mnogi vjerojatno i taje o svojim izletima, ne treba sumnjati da je ovaj postatak muškaraca i žena koji varaju mnogo veći.

Neki Hrvati, zbog prirode svog posla, mogu se svakog dana uvjeriti u to, a jedna od njih je i Ivana (ime je promijenjeno), koja se s našom novinarkom zatekla na putovanju vlakom. Ivana radi na recepciji jednog od hotela na zagrebačkom području (iz razumljivih razloga nećemo otkriti o kojem se hotelu radi) koji je već dugo na glasu kao ljubavno gnijezdo za mnoge parove koji povremeno u diskreciji traže mjesto za svoje izvanbračne izlete.

Ivana nam je prilično detaljno ispričala što je sve vidjela u posljednjih sedam godina, koliko radi kao recepcionerka u tom hotelu, a vidjela je zaista svega i svačega.

Ovo je njezina ispovijest:

U našem hotelu ne odsjedaju turisti. Ozbiljni poslovni ljudi ovdje ne dolaze sklapati poslove, već isključivo zbog drugih stvari i u ženskoj pratnji, uglavnom mlađih djevojaka. A posao nam ide sasvim dobro, toliko dobro da imamo razne ponude smještaja od kojih je napopularniji - dnevni odmor. Taj izraz ustalio se u hotelima koji svjesno nude svoje sobe za razne aktivnosti koje ne uključuju spavanje.

Kad na nekom hotelu vidite reklamu za "dnevni odmor" znajte da je to mjesto kamo ljubavnici odlaze na brzi seks. I cijene su, kako se mi znamo šaliti, popularne. Naš hotel je jedan od najstarijih u Zagrebu što se tiče ovakve ponude, mi smo u startu odmah znali u kojem smjeru ide naše poslovanje. Imamo dobru lokaciju, ugodan smještaj, povoljne cijene i garantiramo diskreciju. A vjerujte mi, svašta bi se tu dalo vidjeti.

Evo, baš nedavno sam imala veliki problem kad je u hotel utrčala žena i upitala je li joj tu suprug, jer je vozeći glavnom cestom ugledala njegov automobil na hotelskom parkingu. Mi smo već utrenirani za takve situacije pa sam ja odugovlačila razgovor dok je kolega obavijestio muškarca i njegovu ljubavnicu da je iskrsnuo problem.

Obzirom da supruga nije odustajala i pokušava je muža dobiti na mobitel, oni su se iskrali kroz prozor, on je otrčao u neku uličicu i čekao ljubavnicu da ga pokupi svojim automobilom. Kasnije smo saznali da se potom javio supruzi i rekao joj da mu se pokvario automobil pa ga je parkirao ispred hotela i pozvao prijatelja da ga pokupi. 

Bila je to jedna luda priča, ali u pravilu mi naše goste ne ispitujemo previše, iako svi znamo zbog čega su oni tamo i što rade u sobama. Naš posao je da ih uslužimo, predamo im ključeve i naplatimo sobu. Kakvi parovi dolaze? Ima tu svega, doista svega. Iako ne pitamo previše, u nekim slučajevima nije teško otkriti pozadinu priče, pogotovo ako se parovi vraćaju više puta.

Iako, ima dosta muškaraca koji svraćaju s različitim djevojkama. Kolega mi je prije koju godinu otkrio nekoliko primjera profesora s fakulteta koji dolaze kod nas sa svojim studenticama. To mi je grozno, ali nije na meni da moraliziram niti da preispitujem. Dolaze nam često i kolege s posla, nekad u istim službenim automobilima. Tako da čak znamo i u kojim tvrtkama se najčešće varaju, hahaha. 

Ima svakakvih profila ljubavnika, od starijih muškaraca sa mnogo mlađim curama, do poslovnih žena s mladim zgodnim dečkima, a u zadnje vrijeme mi znaju doći i po dva muškarca. Kako im je očito vrlo neugodno, onda znaju uzeti odvojene sobe - valjda da se malo odmore od posla. A mi smo glupi i ne kužimo. Često nam dolazi i više parova odjednom, tu se uglavnom radi o bračnim parovima, a svaki par uzima svoju sobu.

Doduše, na kraju svi završe u jednoj, obzirom da je očito riječ o svingerima, ali mi ne zavirujemo ljudima u sobe pa nas niti ne zanima što rade unutra dok god je sve u redu. Doduše, često imam pozive u sobu od strane iscrpljenih parova koji me mole da im donesem vodu, piće ili nešto slično. Nemamo "room service" ali ponekad, ovisno o kakvim gostima se radi, napravimo iznimke.

Tako sam u tim prilikama dosad imala više ponuda da se priključim nekom paru u trio, a jednom me je gost, dok mu se ljubavnica tuširala, potpuno gol uhvatio za grudi, pribio uza zid i zadigao mi suknju, ali sam mu zviznula šamarčinu i zaprijetila da ću pozvati policiju. Prestrašio se i ispričao na reakciji. Nakon toga više nikad nije došao u naš hotel. 

Ali da nisu baš uvijek svinje isključivo muškarci je primjer od prije nekoliko mjeseci kad nam je došla majka s djetetom od nekih dvije, tri godine. Uzela je dvije sobe za dnevni odmor, rekla je da je druga soba za njezinog prijatelja koji će doći uskoro.

Nije nam odmah bilo jasno, ali smo kasnije pohvatali. Ona je otišla uspavati dijete, a potom je prešla u sobu u koju je stigao muškarac. Toliko je bila glasna da smo i mi na recepciji morali slušati njezine vriskove. A dijete je za to vrijeme spavalo u drugoj sobi. Nije dugo trajalo, muškarac je izašao nakon manje od sat vremena, a ona se vratila djetetu dok se nije probudilo. Mrtvo-hladno se odjavila iz hotela i otišla s djetetom. 

A obzirom da se gosti izmjenjuju munjevitom i brzinom i rijetko se zadržavaju u hotelu više od nekoliko sati, iza sebe u sobama ostavljaju pustoš. Kad vani pušim sa sobaricama, često mi znaju pričati što sve nalaze u sobama: upotrijebljene kondome, tampone, razne izlučevine po plahtama, a neki parovi u brzini iza sebe ostavljaju i neke seksualne igračke.

Meni je u početku bilo doista teško, čak i na momente mučno, ali danas sve to gledam drukčije. Recimo da sve to što se događa oko mene gledam kao dio mog posla i trudim se da me se ne tiče previše. I više me ništa ne može šokirati. Nadam se.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 231
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa