Obavijesti

Lifestyle

Komentari 170

'Imam ljubavnicu koja me tjera da je vežem i začepim joj usta'

'Imam ljubavnicu koja me tjera da je vežem i začepim joj usta'
1

Ona inzistira da joj začepi usta, zaveže je, štipa do bola i zarije joj nokte duboko u kožu, jer jedino tako može doći do orgazma. Zaljubio se u nju, ali strahuje da će ga ta veza uništiti

VIDEO

Muškarac se javio magazinu The Sun, rubrici Dear Deidre tražeći savjet. Kaže kako ima problema s ljubavnicom koja inzistira da bude grub prema njoj tijekom seksa. Mora joj začepiti usta, vezati je, štipati je i zariti joj nokte duboko u kožu, jer jedino tako može doći do orgazma. Zaljubio se u nju, ali strahuje da će ga ta veza uništiti.

Prenosimo njegovo pismo u cijelosti, kao i savjet koji je dobio:

Draga Deidre

Imam ljubavnicu koja obožava kada je povrijedim tijekom seksa, voli da je vežem i da joj začepim usta. To je erotično, a ona kaže da me voli, ali zabrinut sam da će me ostanak u toj vezi unštiti.

Ona ima 32, ja 38 godina i oboje smo samci. Upoznali smo se na poslovnoj konferenciji, otišli smo na piće tjedan iza toga i počeli flertovati. Pozvala me kod sebe na večeru nakon mjesec dana i tada smo imali spolni odnos. Od tada smo se sastajali svakog vikenda, ali seks je bio čudan.

Tražila je da je povrijedim štipanjem ili zabijanjem noktiju u leđa. Rekla je kako joj to treba da bi se osjećala povezanom. Složio sam se jer me uzbuđivalo koliko uživa u tome. Nikada nisam napravio više od nekoliko ogrebotina na njoj. Ali, ona je željela patiti, željela je da zarijem nokte dublje u njezinu kožu... onda da je opet zavežem i začepim joj usta. Ona orgazam doživi samo preko snažne fizičke penetracije, a ja polako dolazim do vrhunca tako da mi to nije bio problem.

Nakon dva mjeseca otišao sam s prijateljima na odavno dogovoreno skijanje. 

Kad sam se vratio sve je bilo isto i znao sam da se zaljubljujem u nju. Viđali smo se nekoliko puta tjedno i obično sam prespavao kod nje. Jednom dok smo ležali na krevetu nakon seksa, rekla mi je da mi mora nešto priznati. Ispričala mi je kako je srela bivšeg dečka i da su spavali skupa.

Priznala mi je da ju je to izjedalo i morala mi je sve reći. Tvrdi da voli samo mene. Kaže kako joj je bivši slao poruke otkako su se razišli te kako je jedini način da se to završi bio taj da mu ona pokaže koliko je isprazna.

Kaže da želi samo mene. Ali, kako ću joj vjerovati? Ona zna da to što je učinila nije u redu, ali volio bih da mi ništa nije rekla. Potpuno sam devastiran i ne mogu to izbaciti iz glave.

Savjet koji je dobio:

Tvoja ljubavnica treba doživjeti fizičku bol kako bi osjetila seksualno zadovoljstvo i to što se osjeća bezvrijedno vjerojatno je posljedica neke ranije traume, emocionalne ili seksualne. Njezino samopouzdanje je vrlo nisko i u pravu si što si oprezan u tome kako bi sve to moglo utjecati na vašu budućnost.

Pokušaj razgovarati s njom o njezinom ranijem životu. Reci da su tvoji osjećaji prema njoj ozbiljni, ali da možeš vidjeti vašu zajedničku budućnost samo ako shvatiš što se s njom događa, i da se nadaš kako ćete pronaći rješenje.

U međuvremenu, nemoj osjećati pritisak zbog prelazaka nekih granica u seksu, a koje su izvan tvoje zone seksualne udobnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Ova četiri horoskopska znaka su najodaniji i najiskreniji prijatelji
ČUVAJTE IH

Ova četiri horoskopska znaka su najodaniji i najiskreniji prijatelji

Pravi prijatelji nezamjenjivi su ljudi u našim životima, a kako se kaže, ako imate i samo jednog, pravi ste sretnici. Evo koji horoskopski znakovi su najodaniji prijatelji
Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'
NIJE IH SE TRUDILA SAKRITI

Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'

Vjenčanje je prigoda koja ima posebna pravila odijevanja, no neki ipak pretjeraju. Naročito kad je riječ o uskim, kratkim haljinama od čipke i prozirnih materijala