Obavijesti

Lifestyle

Komentari 413

'Iskusila sam seks sa ženom prvi put, bilo je veličanstveno'

'Iskusila sam seks sa ženom prvi put, bilo je veličanstveno'
1

Ovo iskustvo ću pamti cijelog života, bilo je nestvarno lijepo i intenzivno, kazala nam je 39-godišnja žena iz Rijeke koja je iskusila seks sa drugom ženom prvi put u životu

VIDEO

Ovo je ispovijest 39-godišnje žene iz Rijeke:

Dogodilo se to sasvim slučajno. Nikad u životu nisam razmišljala o ženama na seksualni način niti su me privlačile. Ali, kada sam vidjela nju na večeri kod prijatelja, nešto u meni se promijenilo. Promatrala sam tetovažu koja joj je provirivala ispod majice i osjetila nalet vrućine, leptiriće u trbuhu... Trudila sam se ne gledati je toliko, ali nisam mogla odoljeti, bila mi je nevjerojatno privlačna.

Ona je to, naravno, osjetila i polako mi se približila tijekom večeri. Malo po malo žudnja u meni bila je sve veća, a vidjela sam da je i kod nje tako. Jednostavno smo kliknule. Odjednom više nisam gledala na nju kao na ženu, već kao na osobu koja me užasno privlači.

Kroz razgovor mi je otkrila da je lezbijka, da inače živi u Londonu i da trenutno nije u vezi. Osjetila sam olakšanje, iako to nisam mogla sebi objasniti. Svi ti osjećaji koji su se pojavili su me pomalo zbunjivali, ali dok sam je promatrala, sve mi se u isto vrijeme činilo nekako normalnim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Večer je odmicala kraju i polako smo svi krenuli kućama. Nas dvije smo odlučile uzeti zajedno taksi jer smo išle u istom smjeru. Ali, umjesto da odem svoj stan, završila sam u njezinoj hotelskoj sobi, na čašici vina.

Sjedile smo na kauču i pričale o svemu, i kao da nas je neka jaka sila gurala jednu prema drugoj. Poljubile smo se jednom, pa drugi put.... i polako krenule na put s kojeg više nije bilo povratka.

Vođenje ljubavi s njom bilo je vrlo senzualno, intenzivno, bez žurbe, nježno... Tako nešto nikada nisam osjetila niti s jednim muškarcem. Sunce je počelo provirivati kroz prozor, a nas dvije smo još bile budne. Mene su preplavili osjećaji, kao da se nalazim u raju. Poželjela sam da taj trenutak nikada ne prođe, bilo je jednostavno nestvarno lijepo.

Nakon te noći smo se razišle i više se nikada nismo vidjele. No, i to se dogodilo nekako spontano, kao da baš tako treba biti, kao da nam je bilo suđeno da provedemo samo tu jednu, nezaboravnu noć zajedno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 413
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...