Obavijesti

Lifestyle

Komentari 69

Ispovijest majke: Rodilo mi se dvoje moje djece u pet tjedana

Nakon više spontanih pobačaja i bolnih potpomognutih oplodnji, Nancy i Justin pronašli su surogat majku koja je bila voljna nositi njihovo dijete. Ali, i Nancy je ostala trudna...

VIDEO

Nancy Rohde (33) i njezin suprug Justin iz SAD-a pokušavali su tri godine dobiti dijete, ali ona baš nikako nije mogla iznijeti trudnoću do kraja. Nakon nekoliko spontanih pobačaja i bolnih potpomognutih oplodnji, odlučili su pronaći surogat majku koja bi bila voljna nositi njihovo dijete i tako im pomoći da ostvare najveću životnu želju. Ali, dogodilo se takvo čudo da su oboje ostali u šoku - nakon što je surogat majka ostala trudna, ostala je i Nancy.

Žena koja je nosila njihovo dijete je 30-godišnja Ashley Brown, majka troje djece koja im je odlučila pomoći. Dobivala je hormone prije umetanja embrija, a Nancy i Justin odlučili su pokušati još jednom umjetnom oplodnjom, ali nisu imali nikakvih očekivanja. Međutim, dva tjedna kasnije dobili su vijest - Nancy je trudna. No, tu vijest su primili s rezervom jer nisu bili sigurni hoće li iznijeti trudnoću do kraja. 

Upravo zato su nastavili s procedurom pripreme surogat majke za njihov embrij. Pet tjedana kasnije dobili su sretnu vijest - i ovaj embrij se dobro uhvatio za maternicu. Nancy i Justin sad su već počeli vjerovati kako će ipak postati roditelji, smijali su se i plakali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bili smo prilično uplašeni kad smo saznali da sam trudna. Nismo ništa željeli reći Ashley sve dok nismo vidjeli otkucaje djetetovog srca, nakon otprilike sedam tjedana - ispričala je kasnije sretna majka.

- To je bilo prvi put da sam nekome bila surogat majka, ali to je nešto o čemu sam razmišljala deset godina, prije nego sam se udala. Ja jednostavno uživam biti trudna. Kao majka ne mogu zamisliti kako je to kad se ne može imati svoje dijete, to mi je strašno za zamisliti - ispričala je Ashley za Cosmopolitan gdje ćete pronaći više fotografija. Ovdje ćete pronaći još neke vrlo dirljive fotke.

Nancy i Justin dobili su dvije kćeri. Nazvali su ih Audrey Eleanor i Lillian Quinn. Kažu da je najljepši osjećaj na svijetu prvi put primiti svoje dijete u ruke. Preplavio ih je osjećaj neopisive sreće i olakšanja u isto vrijeme - konačno su postali roditelji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara