Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Izgubila je kćer pa poručuje: Božić nisu pokloni nego obitelj

Izgubila je kćer pa poručuje: Božić nisu pokloni nego obitelj
1

Bol koju smo proživjeli promijenila nas je i shvatili smo da nije bitno ništa osim nas i naše djece, kaže čitateljica. Poslala nam je inspirativno božićno pismo...

VIDEO

Bol koju smo proživjeli promijenila nas je i shvatili smo da nije bitno ništa osim nas i naše djece. Čitateljica nam je poslala inspirativno božićno pismo u kojem upućuje na prave vrijednosti u životu te nam poručuje koliko je nebitno sve materijalno. 

Njena obitelj je prije desetak godina pogodila je strašna tragedija - nakon teške bolesti zauvijek ih je napustila njihova petogodišnja djevojčica. To ih je promijenilo.

- Naučili smo da Božić nije ono materi-jalno. To nije bitno. Bitna je ljubav i to je ono što sam htjela poručiti ovim pismom. Nikad nisam pisala o tome, a sad mi je došlo da kažem što me boli. Ponijele su me emocije i napisala sam što je za mene pravi Božić. To nisu pokloni, nego obitelj, ljubav i djeca - kaže majka dva mladića i djevojčice.

Dragi moji,

U ovom veselom božićnom ozračju tko ne bi želio biti dijete? Zar nije maleni lsus (tek rođeni) simbol radosti, ljubavi i djetetove čistoće?! Sigurno sanjate poklone ispod bora i zajedničko okupljanje. Nekima od vas će to zaista biti stvarnost, a nekima samo snovi... Neki dan sam ostala zatečena kad me je jedna curica upitala: Što je to potrošačka košarica? To je teško pitanje za nas odrasle, a kamoli za jednu je Božić. malenu glavicu.

Lakše bih joj odgovorila da me pita što možda ni sama stvarno ne znam što je istinski i pravi Božić. Mislim da se on sam mora roditi u nama da bismo znali... Jednom davno upoznala sam puno djece na odjelu hematološko-onkološke klinike u Zagrebu. Pitam se često (pogotovo ovih dana) ima i sada tamo puno djece kao onda? Jer tada sam silom prilika bila sa svojom petogodišnjom pokojnom djevojčicom pokraj bolesničkog kreveta. Bdijući nad njom danima i mjesecima. A najteže nam je bilo upravo u vrijeme božićnih blagdana.

Vjerujte mi dragi ljudi, njima je Božić svaki dan koji prežive. nama roditeljima također. Ne kaže se zaništa: Zdrav čovjek ima puno želja, a bolestan samo jednu. zamislite sada sebe kao dijete. Koliko želja u sebi ima-e? Koliko snova sanjate? A onda se u jednom trenutku pet vratite u stvarnost. Možete sebi reći: Moja je košarica prepuna svega: života, ljubavi, veselja. Samo se u meni treba roditi pravi, istinski Božić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom