Obavijesti

Lifestyle

Komentari 246

Koliko brzo skidaju višak kila: Bik se muči, Rak to riješi brzo

Koliko brzo skidaju višak kila: Bik se muči, Rak to riješi brzo
1

Može se reći da je blagdansko prejedanje već polako počelo. Svaki znak drugačije se nosi sa skidanjem blagdanskog viška kilograma, a tu su i najidealnije vježbe za svaki znak

VIDEO

Ovan

Ovan obožava isprobavati nova jela i ne može odoljeti začinjenoj hrani zbog čega početak godine dočeka s kojim kilogramom viška. Za njega to ne predstavlja problem jer ga poduzetni i natjecateljski duh tjera da ih što prije skine. Najbolje mu odgovaraju sportovi poput tenisa, nogometa, bicikliranja i dizanja utega u kojima može testirati granice izdržljivosti.

Bik

Bik je kao pravi gurman sklon debljanju i jednostavno ne može odoljeti desertima. U "tesanju" linije odabrat će laganije aktivnosti kao što su šetnja, vježbe istezanja i ples, dok intenzivniji trening nije za njega. U vraćanju predblagdanske figure pomoći će mu tvrdoglavost koja će ga tjerati da ostvari željeni cilj, možda ne jednako brzo kao Jarac, ali ipak će skinuti te kilograme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blizanci

Blizancima je umjesto hrane, zabava na prvom mjestu no ni oni nisu imuni na blagdanske slastice. U vježbanju im je najvažnije da trening nije dosadan pa će bez imalo muke smršavjeti. Vole kombinirati različite vježbe i glazbu, ali im za dobru formu treba partner. Najbolji izbor su aerobik, zumba i pilates.

Rak

Iako voli zdravu hranu, Rak jednostavno ne može odoljeti šećeru koji mu služi kao svojevrsna utjeha. Upravo zbog toga dogodi mu se pokoji kilogram viška, ali predan kakav jest, lako ih skida. Ne voli naporne vježbe kao što je vojnički trening i više mu odgovaraju vježbe istezanja, šetnje i planinarenje koje uravnotežuje i um i tijelo.

Lav

Lav je baš kao i Bik strastven po pitanju hrane, a blagdani su njegovo omiljeno doba godine. To ga međutim ne sprječava da istovremeno pazi na liniju. On redovito vježba, a čak i ako si je dopustio koji kilogram previše skinut će ga na pilatesu, jogi ili plesanju. Važno mu je samo da svima pokaže koliko dobro vlada sportskom aktivnosti koju je izabrao.

Fotolia

Djevica

Djevica pazi na prehranu zbog čestih probavnih problema koji prate ovaj znak Zodijaka i vježbanje joj je neizostavan dio života. Ona je uvijek u formi, bili blagdani ili ne. Obožava bicikliranje, nogomet i bilo kakvu vrstu aktivnosti na otvorenom, stoga je u teretani nećete vidjeti.

Vaga

Vaga obožava kuhati i uživati u hrani, a vježbanje joj je zadnje na listi najdražih aktivnost zato što se lako umara. Upravo zbog toga muku muči s kilogramima i važno je da nađe motivaciju. Jednostavne polusatne šetnje i opuštajuće vježbe kao što su pilates i joga, najbolji su izbor za ovaj znak.

Škorpion

Škorpion voli snažne okuse, raznovrsna jela i sklon je pretjerivanju u alkoholu što uzrokuje debljanje. U skidanju nakupljenih kilograma pomažu mu intenzivne vježbe koje hrane njegov natjecateljskih duh. Najbolje će se snaći u borilačkim sportovima i teretani gdje će na vidjelo izaći njegova izdržljivost.

Strijelac

Strijelac je također slon debljanju i baš kao Rak ne može odoljeti šećeru, naročito blagdanskim kolačima. Slabost za slatkišima ukrotit će vježbe na otvorenom, trčanje, skijanje i bicikliranje. Iako više voli trening na svježem zraku, ako nema izbora, odabrat će i teretanu pod uvjetom da na treningu ima partnera za vježbanje.

Jarac

Iako je odličan u samokontroli, Jarac ne može odoljeti bogatom blagdanskom stolu zbog čega žustro radi ne bi li se vratio u formu. Najviše uživa vježbati sam, a za njega su najbolji izbor planinarenje, penjanje, bicikliranje i joggiranje.

Vodenjak

Izbirljivi Vodenjak obožava blagdane zato što mu je tradicionalna domaća kuhinja najdraža i jednostavno joj ne može odoljeti što se odražava i na njegovu liniju. Problem viška kilograma rješava ekstremnim sportovima, skakanjem s padobranom, boardanjem i intenzivnim treninzima kao za maratonce. Pokolebati ga može samo rutina.

Ribe

Ribe su sklone prejedanju pa ima nakon blagdana trebaju detoksikacija i vježbanje. Nisu ljubitelji intenzivnih treninga i najbolje se snalaze u vodi, pa je plivanje odličan izbor za njih. Pomaže i joga, ali i plesanje uz dobru glazbu koje povoljno utječe na njihovo psihičko stanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 246
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru