Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Kućni pripravci i trikovi za brže rješavanje neumornog celulita

Kućni pripravci i trikovi za brže rješavanje neumornog celulita
1

U borbi protiv celulita najprije očistite tijelo od otrova i jedite zdravo. Vježbama učvrstite bedra, a kritična mjesta tretirajte pakunzima od kave i morske trave

VIDEO

Nakon što vezivno tkivo počne vršiti pritisak na masno tkivo, ispod kože nastaju masni jastučići, koji se najčešće pojavljuju na bedrima i stražnjici. Celulit će biti manje vidljiv riješite li se nakupina masnog tkiva. Udružite zdravu prehranu, redovite vježbe i tjelesne aktivnosti, uključite i pokoju masažu i piling te rezultat sigurno neće izostati. Ova kombinacija vidljivo će smanjiti celulit i efikasno spriječiti njegovo ponovno nastajanje. Uz to, ova metoda nije skupa i možete je provoditi kod kuće.

- Luk kao saveznik: Bilo crveni ili bijeli, luk djeluje kao diuretik i oslobađa stanice od nakupljene i suvišne vode.

- Najlonke pomažu: Pritišću masne naslage te oblikuju bedra.

- Hranite se zdravo: Uključite u svoj jelovnik soju, lješnjak, borovnice i orahe. Izbjegavajte suvišnu masnoću

- Vitamini su neizbježni: Pobrinite se da u organizmu imate dovoljnu razinu vitamina, osobito skupine B, željeza te esencijalnih masnih kiselina.

- Detoksikacijom oslobodite tijelo nakupljenih otrova. Odrecite se nikotina i kave, izbjegavajte masnu hranu i jako zasoljena jela te, što je najvažnije, pijte puno vode. Jedite namirnice poput soje, oraha, lješnjaka i borovnica.

- Vježbama se riješite viška kilograma, a brze šetnje, biciklizam, penjanje uz stube, joga i pilates pomoći će vam da učvrstite mišiće bedara. Mišići će zategnuti kožu i izgladiti jamice te je učiniti napetom i glatkom.

- Masaža razbija nakupine masnoća. Možete rabiti grubu četku za tijelo, grubu rukavicu pri tuširanju ili piling za tijelo. To će pospješiti cirkulaciju i pomoći vam da smanjite nakupine celulita. Efikasna su i aromaterapijska ulja, primjerice, od kadulje.

- Napravite “ogrtač” za tijelo od mljevene kave i morske trave. Toplu mljevenu kavu nanesite na problematične zone, obavijte vlažnom, morskom travom i sve pokrijte plastičnom folijom. Ostavite da djeluje oko pola sata, potom odmotajte te isperite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa