Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Lana otkriva: Sada napokon znam što je to iskrena ljubav

Lana otkriva: Sada napokon znam što je to iskrena ljubav
4

Bivša pjevačica ET-a Lana Klingor Mihić otvoreno govori o životnim pogreškama, bračnoj sreći i drugoj trudnoći kojoj se od svih najviše veseli njezina kći Kiara

VIDEO

Mnogi od onih koji svakodnevno primaju poslovne obavijesti od Lane Klingor Mihić (32), vlasnice agencije za odnose s javnošću Klinka, sigurno i ne znaju  da su vjerojatno u jednom trenutku uz radio zapjevušili neki njezin hit. Od Trešnjevačkih mališana i Zvjezdica preko  ET-a do samostalnih nastupa, Lana nas je osvajala stasom i glasom, a onda se okrenula studiranju i pokazala da ima i glavu za posao. Nakon što je ispekla zanat u odnosima s javnošću, među ostalim i u ZKM-u, pokrenula je vlastitu agenciju. Nedavno je okrenula novi list u životu: našla pravu ljubav, udala se za Antu Mihića i očekuje svoje drugo dijete.   

- Vjenčanje je bilo točno onako kako sam željela... divno, čarobno, opušteno. Možda zvuči otrcano, ali od prvog sam trenutka znala da je Ante taj, a osvojio me svime onime što ga čini takvim kakav jest. Kako je Lana prije fatalnog susreta sama podizala danas šestogodišnju kćerkicu Kiaru i radila, ulazak novog člana u obitelj donio je i neke promjene.   

- Iznenađujuće je to i meni i mojim najbližima, ali nije nimalo čudno, nego potpuno prirodno, kao da je baš tako i trebalo biti. Gotovo da se ne sjećam života bez svog supruga i nezamislivo mi je da ga nema ili da Kiara i ja  živimo same. 

Uskoro će se obitelj još proširiti i Kiara će uskoro dobiti ravnopravnije društvo u obitelji i već se raduje što više neće biti najmlađa. 

- Jako se veseli. Ona je izrazito dobra i nježna djevojčica koja nikada nije bila posesivna po pitanju ničega, kako igračaka tako i pažnje... Ante i ona su brzo postali prijatelji i imaju divan odnos te jako se vole, što je meni kao majci najvažnije. Ponosna sam na njihov odnos i kad ih gledam, srce mi je veliko kao kuća - govori Lana koja se polako prilagođava drugom stanju.

S obzirom na to da mi nije 26 godina, kao u prvoj trudnoći, naravno da mi je ova trudnoća fizički malo teža, tijelo je puno prije prepoznalo što ga čeka pa se tako i ponaša, priprema. 

Što se spola tiče, zaista nam je svejedno, samo nek se rodi živo i zdravo,  smije se buduća majka i napominje da je malo usporila na poslovnom planu, ali i dalje radi. 

- Agencija radi punom parom, zapošljava nove mlade ljude i nemamo vremena za predah. Jer najljepši dio Klinke su njezini klijenti. Upravo zbog njih nikada nisam požalila što sam u gotovo najteža, krizna vremena, otvorila vlastitu agenciju za PR i promociju. Bilo je doista hrabro povući taj potez, ali sam osjetila da je sada pravo vrijeme. Bilo je sad ili nikad. Iako se osjeća odgovornom za posao i ljude koji rade u njezinoj agenciji, Lana ne namjerava obveze kod kuće i s djecom prebaciti na druge i ističe kako se nada da će naći pravu mjeru.

Bilo je pogrešaka i tmurnih dana u mom životu, no sve bi ako treba ponovo prošla samo da bih srela svog Antu..., Lana o svom suprugu  

- Imam tu sreću da imam svoju agenciju što znači i da raspolažem svojim vremenom, pa sve usklađujem bez problema, na način da ne trpi ni posao ni kuća. Moj suprug radi istu vrstu posla kao i ja pa se savršeno razumijemo, nadopunjavamo i pomažemo si koliko možemo. Bilo bi znatno teže kada međusobno ne bismo razumjeli posao onoga drugoga, no kod nas to nije slučaj. Kiara ide u vrtić,  a kada je potrebno čuva je naša dadilja Silvija, koja je s nama gotovo od Kiarina rođenja. To nam mnogo znači i naravno da bi sve bez nje bilo puno teže. Uostalom, tu su i bake i djedovi koji su nezamjenjivi. 

Nameće se pomisao da, kad su već Ante i Lana stručnjaci za odnose s javnošću, će ujediniti kreativne potencijale i nastaviti raditi zajedno, Lana odmahuje glavom.

- Bilo bi logično, ali oboje mislimo da miješati privatno i poslovno nije dobro. Ovako je idealno. No iako su i Lana i Ante zaljubljenici u svoj posao na kojem provode dosta vremena, veseli su kad ne rade pa mogu zajedno isplanirati slobodni dan. A onda se često druže sa širom obitelji.

- Ima nas jako puno, uz naše roditelje, braću i sestre, njihovu djecu - skupi nas se gotovo 20. Tada zavlada potpuni kaos u kojem uživamo. 

Kad požele nešto mirnije, priređuju večere za prijatelje ili roditelje, a Lana napominje da joj je posebno zadovoljstvo kad joj svekar pohvali ono što je skuhala. U svakodnevnom je kuhanju, priznaje, u posljednje vrijeme suprug pobjeđuje, iako, kaže, i sama voli kuhati.  Dan, kaže, voli započinjati polako: 

S obzirom na to da mi nije 26 godina, kao u prvoj trudnoći, ovaj put mi je sve fizički malo teže. Tijelo je puno prije prepoznalo što ga čeka pa se tako i ponaša, priprema. Što se spola tiče, znate kako kažu - nek’ je samo živo i zdravo!  

- Veselim se sitnicama, nisam rob navika pa i nemam posebne dnevne rituale, ali ako ne popijem kavu boli me glava. Popijem je ili s nogu ili na miru, ovisi o danu i obvezama, ali sve to ima svoju čar. U užurbanoj je svakodnevici sve manje vremena za neke stvari koje su nas nekad veselile pa tako i Lana priznaje da danas još samo pjeva po kući. Na pitanje o tome namjerava li se u nekom trenutku vratiti pjevanju, odmahuje glavom.

- Neću nastaviti pjevačku karijeru. Odluku sam donijela postupno, promišljeno i mislim da je ispravna. Sad imam druge ciljeve, prioritete i želje, ozbiljan privatni i poslovni život, koji me ispunjava i čini sretnom. Pjevanje je dio mene i uvijek će biti, uvijek ću to voljeti, ali nemam potrebu više za dokazivanjem, udovoljavanjem i prilagodbom publici i medijima kako bih ostvarila ‘neki’ uspjeh. Kažem ‘neki’ jer ovo je ipak Hrvatska. Zemlja u kojoj ne vrijede ista pravila, iste vrijednosti i isti princip po kojem funkcionira zapadni svijet glazbe. Čemu raditi stvari na pola? Pjevati nešto u što ni sami ne vjerujete, a čeznete za drukčijim pjesmama, zvukom, koji naravno ovdje ne prolazi? Osim toga, ako s 33 niste ostvarili veći uspjeh u zemlji u kojoj živite, a na sceni ste od 20-te, onda je bolje dostojanstveno otići i ne raditi od sebe klauna kojem se drugi smiju. Trebate priznati, barem sebi, da ste imali svojih pet minuta i iskoristili ih. Ili niste kako je trebalo, ne do kraja. No kraj je tu. 

Uz dobru Kiaru je majčinstvo samo sreća

Imam sreće kao majka jer Kiara je jedno dobro, nježno i veselo dijete. Nikad nije bila posesivna po pitanju ničega, kako igračaka tako i pažnje. Jedva čeka da beba dođe na svijet. 

Vjenčanje je bilo lijepo, ma čarobno...

Udavši se u svibnju za glasnogovornika hokejaškog kluba Medveščak Lana Klingor dodala je još jedno prezime Mihić. S Antom Mihićem očekuje svoje drugo dijete. 

Od sebe ne želim raditi klauna

Pjevanje je za mene prošlost. Imala sam svojih pet minuta i iskoristila ih, sad je vrijeme za neke druge stvari. Treba otići dostojanstveno.

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake srijede besplatno ekskluzivno uz 24sata!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'