Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Metalik je ponovno na modnom tronu i voli suknje, cipele, kape

Metalik je ponovno na modnom tronu i voli suknje, cipele, kape
1

Osim na odjeći, sjaj 'voli' cipele i torbice, svjetlucave suknje jednako će dobro izgledati na elegantnim gležnjačama kao i na tenisicama, a ako niste za velike komade, tu su uvijek detalji

VIDEO

Katkad svatko od nas treba malo sjaja u životu, a kako se bliži sezona tuluma, šljokice su “must have”.

Priznajemo da volimo sve svjetlucavo i jedva čekamo hladniju sezonu da se metalik komadi pojave u high street dućanima. Dajte mašti na volju i poigrajte se raznim kombinacijama. Bomber jakna s plavim trapericama ili traper jakna sa svjetlucavom haljinom, srebrna parka i tenisice, izbora je zaista koliko god hoćete.

Paris Fashion Week - Street Style


Već neko vrijeme blogerice i poznate trendseterice uspješno spajaju metalik plisirane suknje s gornjim dijelovima trenirki ili prozirnim bodijima preko kojih nose predimenzionirane kapute.

Suknja, Zara, 149 kn


Osim toga u trendu su i upečatljive metalik cipele koje će biti sjajan detalj za zimske večeri. Nosite ih na čupave bundice i romantične haljine, a ako niste tip za preupečatljive metalik komade, onda se oslonite na detalje.

Naušnice, H&M, 150 kn


Narukvica Mango, 79 kn

Vaši omiljeni high street brendovi prepuni su cool torbica, nakita, ruksaka i drugih stilskih “pomoćnika” koji će u vaš život unijeti malo sjaja.


Više o ovom, ali i drugim trendovima pročitajte u novom Budi.IN Chicu te potražite najljepše svjetlucave komade iz dućana i online shopova.

Majica, Zara, 199 kn

Na 164 stranice za 25 kuna očekuje vas hrpa jesenskih modnih i beauty noviteta, kolumni i zanimljivih lifestyle tema, a uz svaki broj darujemo fantastično Catrice sjenilo.

Ruksak, Guess, 899 kn

Tu su i intervjui s Ćirom Blaževićem, Ninom Violić, Anom Miščević, a pišemo o Jackie Kennedy, Freddieju Mercuryju, Jennifer Lopez... Za Chic pišu Julijana Matanović, Olja Vori, Ivana Tomas, Boris Rašeta, Sanja Agić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru