Obavijesti

Lifestyle

Komentari 50

One postavljaju trendove: 10 ideja za novogodišnji make up

One postavljaju trendove: 10 ideja za novogodišnji make up
1

Upečatljiv makeup ne znači gomilu šminke na sebi i pretjerivanje - on podrazumijeva strateški naglašene dijelove lica zbog čega izgledati glamuroznije i istaknuti svoju prirodnu ljepotu

VIDEO

Ovih 10 zvijezda i njihov odabir makeupa može vam poslužiti kao inspiracija za novogodišnji look. Ni jedan od njih nije pretjeran, ali je upečatljiv. Sretna Nova godina! 

1. Emma Stone - nosi tamno-crveni ruž, sedefasto bijelo sjenilo i mačkastu liniju eyelinerom koja je upotpunila ovaj klasičan, a upečatljiv look. 

Emma Stone arrives at the 22nd Annual Critics

2. Allison Williams - nosi plavkasto-sivi smokey eyes, lijepo osjenčano lice i nježni ruž u boji usana. Kosa joj je pomaknuta s lica, ali puštena. Cijeli look upotpunila je visećim naušnicama. 

Allison Williams arrives at the 22nd Annual Critics

3. Hannah Davis - svijetlim očima odlično pristaje smeđi smokey eyes, naglašen u kutovima bijelim sjenilom, mačkastom linijom eyelinera i umjetnim trepavicama. Za odvažan look ona je izabrala naušnicu na donjoj usni. 

Hannah Davis arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles

4. Karlie Kloss - s klasičnim lookom koji se sastoji od odvažnog crvenog ruža, nježnog sjenila i eyelinera nikad nećete pogriješiti. 

Karlie Kloss poses for photographers at the Fashion Awards 2016 in London Lily Collins arrives at the 22nd Annual Critics

6. Jennifer Lawrence - ovaj look baziran je na upečatljivom i sofisticiranom makeupu koji će dati dovoljno glamura uz nježno zlatno sjenilo i lagano sedefasti ruž. Ne nosi puno maskare niti umjetne trepavice, a obrazi su lagano istaknuti rumenilom. 

Actor Jennifer Lawrence poses at the BAFTA Los Angeles

7. Sofia Vergara - nikad ne stavlja previše šminke, a uvijek izgleda zanosno. Ključ je u pravoj mjeri. Ovdje je glavni naglasak na ružu boje fuksije te lagano istaknutim očima smeđim sjenilom, eyelinerom i olovkom ispod donjeg kapka. 

Actress Sofia Vergara arrives at the 22nd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles

8. Emily Ratajkowski zna kako se istaknuti, a njezin makeup idealan je za novogodišnje lude zabave. Mačkasti look postigla je plavo-zelenim svjetlucavim sjenilima, a oči su dodatno osjenčane tamno-sivim sjenilom na strateškim mjestima. Zbog ovako istaknutih očiju, na usnama će biti dovoljan nude ruž. 

68th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals

9. Cara Delevingne - lijep osjenčane i istaknute oči pola su blagdanskog looka, uz koji vam je sasvim dovoljna lagano valovita kosa i nježna boja usana. 

Suicide Squad European Premiere - London

10. Kendall Jenner - kod nje je ovdje makeup odmjeren, a efektan, dok glavni dojam ostavlja ju kosa i upečatljive zmija-naušnice.

American Music Awards Arrivals- LA

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi