Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

Saznajte kakva će biti u vezi po tome koje je dijete u obitelji

Saznajte kakva će biti u vezi po tome koje je dijete u obitelji
1

Nije isto ako vam je djevojka jedino dijete, najmlađe u obitelji ili blizanac. Svaka od ovih dinamičnih obiteljskih uloga nosi svoje posljedice u kasnijem životu...

VIDEO

Prvorođene

Djevojke koje su najstarije u obitelji se samo žele brinuti o vama. Njihov majčinski instinkt se ne da ukrotiti, uvijek se trude da ste dobro raspoloženi, da je kuhinja puna hrane i da svi imaju sve što trebaju, uglavnom sve na što mogu utjecati kako bi život funkcionirao bez problema, će srediti. 

Najstarija djeca u obitelji imaju tendenciju držanja kontrole nad svime, tako da će možda često dolaziti do rasprava o tome gdje se stavlja prljavo rublje, ali će rijetko doći do svađe, budući da su prvorođeni naučeni pregovarati.

Negdje u sredini

Žene koje imaju i stariju i mlađu braću i sestre su navikle natjecati se za pozornost, tako da veza sa srednjim djetetom uključuje puno potvrđivanja, kao: "Da, kuhaš bolje od svoje sestre", "Danas si rasturila" i slično. 

 

family 🔥

Objavu dijeli ➳ em (@_kardashianj)

Srednja djeca imaju tendenciju biti ljubomorna, što proizlazi iz potrebe da bude u centru pažnje, nešto što su doma rijetko osjetile. Zbog sklonosti da traži pažnju djevojka srednje dijete će ulagati puno energije kako bi zadovoljila vaše potrebe. Jako joj je bitno da je partner zadovoljan, a to proizlazi kao posljedica njezine potrebe da je se hvali i zamjećuje. 

Ona želi biti osoba na koju kad pomislite da vam se pojavi osmijeh na licu.

Najmlađe

Najmlađe dijete u obitelji je uvijek ljubimac, naviknuto na puno pažnje, a ponekad i razmaženo i naviknuto na tetošenje. Ovaj tip djevojke je prilično zahtjevan za održavanje. 

Najmlađa djeca su navikla da je po njihovom, da su maženi i paženi i teško da će se odreći takvog životnog stila. To je tip djevojke koji će vas zamoliti da iznesete smeće jer joj se suše nokti ili da ugasite svjetlo u sobi jer joj se ne da ustati iz kauča (dok vi sjedite pored nje).

Ali, na drugu stranu, s nijednom djevojkom vam neće biti toliko zabavno kao s najmlađim djetetom. Ta mladenačka energija ih zapravo nikada ne napušta život s njom će vam se činiti kao stalna avantura.

Blizanka

Blizanci imaju vezu koja je jedinstvena i neponovljiva, i teško da ju itko tko nema blizanca može razumjeti. Oni su najbolji prijatelji i njihova veza je neraskidiva.

Zato takva djevojka treba stvoriti vezu s partnerom koja je drugačija od veze koju ima sa svojim blizancem, ali isto tako posebna. Partnerima je u većini slučajeva teško naći svoje mjesto, ali bitno je ne natjecati se s vezom koju njihova djevojka ima sa svojim blizancem. Blizanke s tako čvrstim vezama imaju problem pokazati svojim partnerima da su voljeni i pružiti im dovoljno pažnje kako bi se osjećali posebnima.

Na drugu stranu, blizanke su izrazito natjecateljskog duha, s razlogom. Cijeli život su se borile  za pažnju sa svojim drugim ja, ali pozitivna strana je da su uporne i nikad ne odustaju od onog što žele.

Jedino dijete

Jedina djeca su kao anomalija. Odrastu brže od svojih vršnjaka, imaju jako visoke standarde za sebe, ap tako i za druge, što se vidi u biranju idealnog partnera. Jedinicama će trebati duže da odaberu životnog partnera, ali kad ga odaberu će mu se u potpunosti posvetiti.

Ali jednom kad se obaveže, možete računati na njezinu punu pažnju i posvećenost. 

Jedinici su skloni biti usamljenici, stoga se nemojte čuditi ako s vremena na vrijeme će vaša djevojka trebati vremena za sebe. Tada će se povući, najvjerojatnije se posvetiti čitanju, hobijima ili miru i tišini i na taj način napuniti baterije. To povlačenje nema veze s partnerom, već s unutarnjom potrebom da se ponovo poveže sa sobom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku