Obavijesti

Lifestyle

Komentari 51

Ove namirnice možete jesti do mile volje i nećete se udebljati

Ove namirnice možete jesti do mile volje i nećete se udebljati
4

Svi mislimo da je dijeta zapravo jedini način kako da izgubimo višak kilograma. No, to ne mora biti jedina istina. Postoji i druga alternativa - jesti, a ipak se ne debljati...

VIDEO

Za to su zaslužne namirnice koje sadrže vrlo malo kalorija, pa vam neće 'priuštiti' neugodno nakupljanje kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO: Koje su to namirnice koje ne debljaju? Jedite ih nekoliko puta na dan i nećete imati problema s viškom kilograma.

Pokretanje videa...

24sata Video 00:24

Špinat. Ima najmanje kalorija, samo sedam. Velika količina željeza koju ima najbolje će se apsorbirati ako ga dodate salati i prelijete limunovim sokom. Bogat je izvor vitamina C koji jača imunitet, zatim vitamina A koji održava zdravima kožu i sluznicu, te vitaminima B skupine.

Limun i grejp. Napitak od limuna i grejpa, zajedno s đumbirom otapa masne naslage s trbuha. Također, agrumi su riznica vitamina C, a jedete li i njihov mesnati dio, veliki su izvor vlakana. Limun ima samo 20 kalorija po komadu, bez kore.

Pravi čaj. Crni, zeleni ili bijeli. Čaj može sniziti loš kolesterol, dobar je u obrani od osteoporoze (krhke i lomljive kosti), jača mozak, a od njega mršavite. Pravi čaj ima nula kalorija.

Kokice.
Ne brinite, zavalite li se u udobno u sjedalo u kinu i pojedete li tijekom filma čitavu porciju kokica, sve dok ih jedete bez previše ulja ili maslaca, neće vam biti ništa.

Jabuke. Pomažu pri izvlačenju masnoće i kalorija koje ste unijeli kroz neku drugu hranu. Također, ako pojedete jabuku, imate osjećaj sitosti. Neka su istraživanja čak pokazala da ako pojedete jabuku 15 minuta nakon tjestenine sa sirom, kalorijski unos će se smanjiti za čak 187 kalorija.

Pravi grčki jogurt.
Minerali iz grčkog jogurta usporavaju proizvodnju hormona koji uzrokuju stvaranje masnih naslaga oko trbuha. Zbog toga, pravi grčki jogurt idealno je rješenje ako želite skinuti neželjene "šlaufiće" prije ljeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Dnevni horoskop za nedjelju 28. travnja: Vagu čekaju povjerljivi razgovori, a Lava trzavice u vezi
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za nedjelju 28. travnja: Vagu čekaju povjerljivi razgovori, a Lava trzavice u vezi

Pročitajte dnevni horoskop za nedjelju 28. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje