Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Super napitci koji hrane kožu iznutra: Bit će sjajna i bez bora

Super napitci koji hrane kožu iznutra: Bit će sjajna i bez bora

Potraga i želja za blistavom i blistavom traje oduvijek, a neki su recepti bili tu i prije našeg vremena. Biljke su odlična preporuka kao napitak koji je jednostavno konzumirati, a opet ima niz benefita

VIDEO

Uz ove napitke, svaki gutljaj je bonus, naročito u ubrzanom načinu života. Ova pića dobri su za organizam, pa i kožu koju čine sjajnom i mlađom. Od revitalizirajućih čajeva s antioksidansima do hidratizirajućih napitaka koji su puni vitamina, ovi sokovi su odlična preporuka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:47

1.Voda od chia sjemenki

Chia sjemenke su bogate omega-3 masnim kiselinama, antioksidansima, vitaminima i mineralima. Kada se namoče u vodi, upijaju tekućinu i stvaraju konzistenciju sličnu gelu, koji postaje hidratantni napitak.

Ovaj napitak pomaže poboljšati hidrataciju kože, smanjiti upale i pospješiti zdrav ten. Omega-3 masne kiseline u chia sjemenkama pridonose elastičnosti kože, dok se antioksidansi bore protiv slobodnih radikala, podupiru cjelokupno zdravlje kože i čine je izvrsnim napitkom za blistavu kožu.

2. Voda od kurkume i đumbira

Kurkuma je poznata po svojim protuupalnim i antioksidativnim svojstvima, dok đumbir ima vlastita protuupalna i detoksikacijska svojstva. Kombinacija ova dva sastojka promiče zdravlje kože smanjujući upalu i podržavajući prirodne procese detoksikacije tijela.

Vježbanje vani jača imunitet i poboljšava razinu energije
Vježbanje vani jača imunitet i poboljšava razinu energije

Redoviti pijenje vode od kurkume i đumbira može doprinijeti poboljšanom tonusu kože i blistavom sjaju.

healthy mango pineapple smoothie in mason jars

3. Kokosova voda

Osvježavajući i hidratantni napitak dobiva se iz bistre tekućine koja se nalazi unutar mladih kokosovih oraha.

Cikla je odlična za zdravlje srca, ali i za mnogo bolji i dulji seks
Cikla je odlična za zdravlje srca, ali i za mnogo bolji i dulji seks

Prepuna elektrolita, vitamina i minerala, kokosova voda poznata je po svojoj sposobnosti obnavljanja i hranjenja kože iznutra. Pomaže u održavanju odgovarajuće razine hidratacije, promičući zdrav i blistav ten.

4. Sok od mrkve i cikle

Ova mješavina bogata hranjivim tvarima dobiva se miješanjem ili cijeđenjem soka od svježe mrkve i cikle. Mrkva je puna beta-karotena, vitamina A, poznatog po promicanju zdravlja kože i blistavog tena.

Beetroot Juice

Cikla je bogata vitaminima, mineralima i antioksidansima, koji mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi i detoksikaciji tijela. Vjeruje se da kombinacija ova dva povrća u obliku soka daje vitalnost koži.

Antioksidansi u soku podupiru mladenački izgled, dok vitamini i minerali hrane kožu. To je ono što ga čini izvrsnim napitkom za blistavu kožu.

Menstrualno zdravlje u fokusu: Trajno sniženi osnovni proizvodi za žensku higijenu
Menstrualno zdravlje u fokusu: Trajno sniženi osnovni proizvodi za žensku higijenu

5. Voda od krastavaca i mente

Ovaj napitak nastaje kombinacijom narezanih krastavaca i svježih listova mente s vodom. Krastavci su poznati po visokom udjelu vode, što pomaže u održavanju hidratacije tijela.

Također sadrže vitamine i minerale koji doprinose zdravlju kože, za čist i blistav ten. Metvica daje bolji okus i pruža antioksidanse koji smiruju kožu.

Dijetni sok od krastavaca, mente i limuna

Kombinacija krastavca i metvice može pomoći u smanjenju upalnih procesa u koži.

6. Aloe vera sok

Poznata po svojim svojstvima koja umiruju kožu, aloe vera sadrži vitamine, minerale i antioksidanse za koje se vjeruje da doprinose zdravlju kože. Aloe vera je poznata po svojoj sposobnosti da hidratizira i hrani kožu.

Ovaj sok može pomoći u smirivanju nadražene kože i smanjenju crvenila. Osim toga, smatra se da aloe vera podupire proizvodnju kolagena te tako doprinosi u elastičnosti i gipkosti kože, piše Lifestyleasia.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S GLUMCEM FRANOM MAŠKOVIĆEM: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. lipnja: Djevicu čeka početak nove veze, a Lav će se umoriti
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. lipnja: Djevicu čeka početak nove veze, a Lav će se umoriti

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 3. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

U dobru i zlu: 4 znaka Zodijaka koji vas nikada neće napustiti
ODANI SU

U dobru i zlu: 4 znaka Zodijaka koji vas nikada neće napustiti

Bilo da tražite pouzdanog partnera ili nepokolebljivog prijatelja, određeni horoskopski znakovi ističu se svojom odanošću. Ovo su četiri znaka koji će vam uvijek čuvati leđa
Prirodan sprej protiv žohara i pauka: Više neće ulaziti u kuću
JEDNOSTAVAN RECEPT

Prirodan sprej protiv žohara i pauka: Više neće ulaziti u kuću

Plus+ Vrlo ga je jednostavno napraviti, a puno je bolji izbor od kupovine raznih sprejeva jer ne udišete otrovne kemikalije. Pauci i žohari bježat će od vas koliko ih noge nose, jer ne vole taj miris