Obavijesti

Lifestyle

Komentari 203

Ovih 7 stvari mudra žena nikad neće tražiti od svog muškarca

Ovih 7 stvari mudra žena nikad neće tražiti od svog muškarca
1

Mnoge žene griješe kada je odnos prema partneru u pitanju, a događa se da prekasno shvate kako nisu bile u pravu. Samo mudre žene neće raditi neke stvari niti ih očekivati

VIDEO

Ona je neovisna i nema potrebu tražiti od partnera da brine o njoj

Neće ga pokušavati mijenjati u smislu da mu počne određivati što će jesti, odjenuti i kako će se zabavljati. Isto tako, ne želi da on takve stvari radi njoj. Ona je samostalna i sigurna u sebe. Partner joj ne treba da bi zamijenio njezine roditelje niti kako bi ona njemu glumila mamu. Treba joj pravi muškarac.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:49

Neće tražiti od njega da odustane od onoga što voli

Mudra žena neće zahtijevati od svojeg muškarca da promijeni posao ili se prestane baviti svojim hobijima samo da bi provodio više vremena s njom. Ona zna da bi ga to učinilo nesretnim jer bi se morao odreći onoga u čemu uživa. Ne očekuje da on prestane živjeti onog trenutka kada mu ona uđe u život.

Neće joj pasti na pamet tražiti da odbaci svoje prijatelje ili obitelj

Svjesna je da se s njima možda neće dobro slagati jer su previše različiti, ali ipak su to njegovi prijatelji, njegova obitelj i važno je da se on uz njih osjeća dobro. Mudra žena neće postavljati ultimatume tipa "Ili oni ili ja". Također, neće razmišljati na način da bi mu ona trebala biti najvažnija na svijetu, a svi ostali ljudi s kojima je proveo život postaju nevažni.

Ne zahtijeva od njega da ima iste interese kao i ona

U redu je pozvati ga da joj se pridruži u nečemu što nju veseli, npr. odlascima na satove salse, ali ako on to odbije, ona mu to neće zamjeriti niti će inzistirati da ide s njom. Prisiljavati nekoga da radi nešto što ne voli - nikako ne može dobro završiti. Ona zna da to što nemaju iste interese ne znači da se manje vole ili da imaju lošu vezu.

Nikada od njega neće tražiti da se promijeni i postane druga osoba

Ona je svjesna toga da kvaliteta veze ne ovisi o tome da se jedan partner mora promijeniti. Zna da je svojeg muškarca zavoljela upravo takvog kakav je, sa svim njegovim manama. Također, jasno joj je da će se čovjek promijeniti samo ako on to sam želi, ne ako ga netko prisiljava na to. 

Ne traži od njega da ignorira ostale žene

Mudra žena jako dobro zna da ne postoji muškarac na ovom svijetu koji neće pogledati atraktivnu ženu - pogledat će je i žena jer jednostavno privlači pažnju. Ne primijetiti lijepu ženu za svakog muškarca bilo bi neprirodno. Ona zna razliku između - pogledati nekoga u prolazu i koketiranja (što definitivno ne bi tolerirala).

Vjeruje svom muškarcu

Neće ga maltretirati zahtjevima da joj pokazuje dokaze svoje ljubavi i vjernosti - ona mu jednostavno vjeruje. Od svojeg partnera očekuje isto.  Svjesna je kako nema nikakvog smisla živjeti s nekime u koga se nema povjerenja. Ona neće sumnjičavo provjeravati njegov mobitel ili e-mail jer bi se i ona uvrijedila da to njoj netko radi, piše BrightSide.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno