Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ovnove će privlačiti izazovi, a doživjet će neku fatalnu ljubav

Ovnove će privlačiti izazovi, a doživjet će neku fatalnu ljubav
4

Već će prvi dodir ili pogled rasplamsati strasti. Kod novog partnera oduševljavat će vas njegov široki način razmišljanja i duhovitost, a ruže će cvjetati i onima u braku

VIDEO

Ovaj ćete mjesec biti puni inicijative i borbenog duha, a vaše će vas zavodničke kvalitete staviti na sam vrh uspješnosti. Na vašoj će strani biti Venera u Lavu koja će istaknuti vaš libido i strastvenost, a Jupiterova će potpora biti zaslužna za vašu zaljubljivost, ali i fatalnu privlačnost. Samci, budite strastveni i otvorenih osjećaja jer je srpanj mjesec vaših ljubavnih pobjeda! Nemojte se bojati izreći simpatiji ono što mislite i osjećate. Nemojte sebi dopustiti da se povučete u sjenu, jer to nikako ne bi bilo dobro. 

Nemojte samovati ili prestati izlaziti van s društvom, pokrenite se i počnite aktivno sudjelovati u društvenom životu. Osobito ako ste žena, hrabro istaknite ono najljepše na sebi, uživajte u eksperimentiranju s odjećom i frizurom. Odazovite se na sve pozive u društva jer nikad ne znate gdje vas čeka fatalni ljubavni susret. A on bi se ovaj mjesec mogao dogoditi bilo gdje: na putovanju, na moru, na plaži dok se sunčate, u društvu, na nekoj zabavi ili tulumu. Mogli biste upoznati osobu iz svojih snova s kojom ćete odmah uspostaviti ugodan razgovor. 

Već će prvi dodir ili pogled rasplamsati strasti, a kod novog partnera najviše će vas oduševljavati njegov široki način razmišljanja i duhovitost. Ako ste u braku ili vezi, vaša će ljubav odisati pažnjom i ljubavnom naklonošću. Venera će učvrstiti vašu ljubavnu zajednicu u vrlo čvrstu i neraskidivu. No neće biti baš sve tako glatko. 

Nepovoljni Mars može biti uzrokom razmirica i nerazumijevanja pa će međusobna komunikacija često zapinjati. No ako i bude kakvih svađa, one neće biti duga vijeka i neće ozbiljnije uzdrmati vaš odnos. Najbolje rezultate ostvariti ćete u timskom radu, a osobito uspješni bit ćete do 7. srpnja. Zajednički sastanci, razmjena misli i ideja, unijet će poticajno ozračje u vaš kolektiv. Bit ćete poduzetni i praktični te svakom na usluzi i pomoći. Nećete gubiti vrijeme na nebitne stvari, niti se zamarati pitanjima koja nemaju svoje čvrsto uporište. Imat ćete prilike napredovati, dokazati se u radnoj sredini kao vrijedan radnik, a pred nadređenima kao soba od povjerenja. 

Nezaposleni bi mogli dobiti posao na određeno vrijeme, dok će zaposleni raditi poslove koji nisu u opisu njihovog radnog mjesta. No pripazite se nepovoljnog Marsovog utjecaja koji će vas cijeli mjesec izlagati napetim situacijama, kojima ćete sami kumovati. Bit ćete nestrpljivi i nagli, pa ćete s nekim kolegama imati napete odnose. Možda ćete im reći nešto što dugo trpite i nosite u sebi, što oni neće najbolje prihvatiti. Nemojte dopustiti da radno mjesto postane mjesto svađa i napetog ozračja. Unatoč ograničavajućim okolnostima i zaprekama koje će tražiti mnogo energije i umješnosti, najbolje od sebe dat ćete u složenim uvjetima rada i poslovanja. 

Izazovi će vas privlačiti. Nemojte se čuditi pođe li vam za rukom uraditi i ono od čega su drugi digli ruke. Razdoblje je pogodno za utiranje novih putova u djelovanju, a za financijska ulaganja najbolje je vrijeme nakon 24. srpnja.  Tad ćete biti iznimno kreativni, radišni i maštoviti, pa će umjetnici stvarati kreativna djela. Radite li na moru i prodajete nešto po štandovima, zahvaljujući dobroj zaradi zadovoljno ćete trljati ruke. Zbog nepovoljnog Marsa bit ćete osjetljiva zdravlja. 

Osobito pripazite ako ljetujete – zaštitite glavu šeširom ili kakvim drugim pokrivalom i koristite kreme s visokim zaštitnim faktorom jer vaša koža brzo i lako izgori. Bavite li se sportom, pazite se mogućih uganuća ili neugodnih upala mišića. Pijte što više vode, a izbjegavajte gazirana pića. Znatno bolje bit ćete od 24. srpnja kada počinje vladavina Lava koja donosi više energije i popravlja raspoloženje. 

Ljubav preko cijelog ljeta

Da je ljubav najveća pokretačka energija uvjerit ćete se ovog ljeta. Bit ćete strastveni i lepršavi, a neće vam nedostajati ni hrabrosti da to iskažete izazovnijim odijevanjem, osobito ako ste žena. Veze započete u srpnju bit će posebno erotične, no manji nesporazumi mogući su u rujnu, čemu će najviše biti izložene Ovnovi u vezama. U kolovozu ćete biti u odličnoj formi, omiljeni u okolini, a vaša zavodljivost povećat će broj udvarača koji će vam nuditi ozbiljne ljubavne ponude. S naklonjenom Venerom i Jupiterom taj će mjesec biti pravi vatromet za vašu romantičnu dušu. Zaljubit ćete se u osobu koja može postati vaš životni suputnik, a možete se susresti bilo gdje: na plaži, u diskoteci, u običnoj šetnji gradom ili na nekoj zabavi. Ako ste u ozbiljnoj vezi, u danima kolovoza biste mogli zakoračiti s zaručničkim prstenom na ruci ili s osjećajem da pored sebe imate srodnu dušu. Veze i brakove uzdrmat će jače krize u rujnu. No kako ćete cijelo vrijeme na svojoj strani imati Marsovu potporu, krize će pročistiti vaš odnos od svih nesporazuma. Bit ćete oslobođeni tereta prošlosti i s novim osjećajem lakoće zakoračiti u jesen.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Blizanci, Lavovi i Vage su vaši ovoljetni partneri iz snova. Upoznate li Blizanca, ponašat će se kao da cijeli život  poznaje sve tajne vašeg tijela, dok će vas Lav zagrijati jače od ljetnih vrućina. Vaga će u vama potpuno probuditi strastvenu prirodu.

Koga izbjeći?

Rakove i Jarce jer su to znakovi s kojima vas očekuju samo problemi. Previše ste različitih pogleda na život, a i na osjećajnom planu niste dovoljno kompatibilni. Rak je za vas previše nježan i popustljiv, a Jarac strog.

Seks

Vaš će seksualni život cvjetati u prvoj polovini mjeseca, no od 19. srpnja počet ćete se povlačiti u sebe. S partnerom  ćete biti skloniji nježnostima i dugim razgovorima.

Posao

Nadgledat ćete izvršenje zadataka i voditi računa o tome odvijaju li se planovi na predviđeni način. Počet ćete dobro zarađivati.

Zdravlje

Izbjegnite stresne situacije na poslovnom planu, kao i nagle promjene raspoloženja. Više odmora, ali i kretanja bit će nužni. Skloniji ste glavoboljama.

Obitelj

Unatoč prisustvu ukućana, često ćete se osjećati neshvaćeno. Rado ćete se povlačiti u osamu. Radije pozovite društvo i zabavite se.

Novac

Izvjesna su ulaganja u dom. Renoviranje, postavljanje parketa, bojanje zidova ili kupnja bijele tehnike, iscrpit će vaše financijske zalihe.

Savjet

Okrenite se ljubavnom životu jer vam je u srpnju to područje najbolje aspektirano. Na poslu budite oprezni, pazite kome se povjeravate, a ako rukujete povjerljivim podacima pazite da ne dođu u krive ruke. Mislite više na zdravlje – kvalitetan odmor bit će nužan!

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa