Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

Plakao je od sreće: Planirala je savršenu prosidbu 2 godine

Sonja je odlučila iznenaditi Stefana s prstenom koji je njegova obitelj davno izgubila. Pune dvije godine istraživala je, radila i planirala taj savršeni trenutak

VIDEO

Sonja Lishchynki planirala je pune dvije godine kako zaprositi svog dečka Stefana Dumasa na savršen način. Njih dvoje i njihov pas stoje iza bloga o putovanjima Montecristo Travels.

Taman u vrijeme izlaska sunca, 14. rujna ove godine Sonja je kleknula pred Stefana kod Karlovog mosta u Pragu. 

S njima je bila i fotografkinja Sarah Stein, a buduću da je više puta fotograf bio s njima na putovanju Stefanu ništa nije bilo sumnjivo. Digli su se tog jutra rano kako bi snimili odlične fotke sa što manje turista u 6.30.  

Stajali su kraj rijeke kad je fotografkinja rekla: Znam da više volite dokumentarističke slike, ali mislim da bi sad par poziranih fotki izgledalo super, ako se slažete? 

Dok je namještala scenu, Sonja se sagnula pod izlikom da uzme vodu iz torbe za psa. Zapravo, trebalo joj je malo vremena da izvadi kutijicu s prstenom i zaprosi Stefana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaplakao je. I rekao: Da. Nije mogao vjerovati da se to doista događa. Potom mu je Sonja ispričala sve o prstenu. Bio je potpuno preplavljen emocijama.

Njegova emotivna reakcija iznenadila je i njega, poslije je ispričala Sonja. U jednu ruku je bio iznenađen, u drugu nije. Već su bili razgovarali o tome, ali nisu ništa poduzimali po tom pitanju. 

No najromantičnija stvar u cijeloj prosidbi krije se iza prstena. Stefan je nasljednik francuskog pisca Alexandrea Dumasa koji je napisao "Tri mušketira" i "Grof Montekristo". On joj je to spomenuo prije par godina i rekao da jedna od stvari za kojima najviše žali u životu je što nije napravio obiteljski prsten s prepoznatljivim pečatom. Prsten se izgubio kada su se Dumasi selili u Sjevernu Ameriku. Posebno mu je bilo žao što to nije napravio dok mu je otac bio živ jer zna da bi ga to usrećilo. I njega bi. To joj je otvoreno i priznao. 

Sonja je odlučila poduzeti nešto po tom pitanju. Istražila je sve što je mogla o postojećem prstenu u pariškoj arhivi i u Fondaciji Dumas. Čak je i angažirala umirovljenog mađarskog draguljara koji živi u Vancouveru da ručno izradi prsten i da izgleda što autentičnije. Za cijeli proces trebalo joj je 18 mjeseci. 

S obzirom da su travel blogeri, prosidba se morala odigrati na putu. 

Ovaj divni par dugo je zajedno. No njihov vanbračni život znao je biti problem u mnogim zemljama kada zbog zakona nisu priznati kao prva kontakt osoba u hitnim slučajevima.  

 

Nije samo to bio razlog za prosidbu. 

- On je jedina osoba kojoj vjerujem cijelim mojim bićem i dopustila bih mu da odlučuje o životu i smrti za mene. On je ljubav mog života. Ako se nešto dogodi želim biti sigurna da mogu biti uz njega i da on može biti uz mene - napisala je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...