Obavijesti

Lifestyle

Komentari 82

Pogledajte: Seksualna osobna karta Hrvatske prema regijama

Pogledajte: Seksualna osobna karta Hrvatske prema regijama
1

Prikupili smo podatke, razgovarali smo sa stručnjacima i napravili seksualnu kartu Hrvatske. Dalmatinci povećavaju penise, gumu vole Istrani, a Ličani običan seks

VIDEO

Čim napravite tu seksualnu kartu, javite mi da se znam preseliti, rekao nam je jedan od naših sugovornika, koji i sam provodi istraživanja vezana za seksualne navike Hrvata. Kako bismo došli do našeg cilja, osim njegovih rezultata, prikupili smo znanstvene radove hrvatskih sociologa i psihologa, proučili istraživanja Durexa na području Hrvatske te razgovarali sa seksualnim stručnjacima. 

U Slavoniju ako mu je važna učestalost spolnih odnosa, u Liku ako ne voli koristiti kondome ili u Istru ako se ‘pali’ na seksi, mrežasto i kožnato donje rublje. 

Hrvati se seksaju 134 puta godišnje, što bi otprilike bilo svaki drugi do treći dan. No tu visoku poziciju teško bismo ostvarili da nema naše ravnice ravnice - Slavonije. 
Među Hrvatima, Slavonci se seksaju najčešće. Otkrili smo i tko se najradije zadovoljava seksualnim pomagalima. Istrani i otočani s Kvarnera.
- Oni vam najviše naručuju silikonske vagine - rekla nam je prodavačica seks shopa, koji svoje proizvode prodaje i na internetu. Nismo otkrili koriste li Istrani i Kvarnerci umjetne vagine, jer im je otežan put do pravih, ali znamo da su žene još ‘luđe’ za seksualnim pomagalima. 
- Zagrepčanke, Slavonke, Istranke, Ličanke, Dalmatinke, ma nema tko ne naručuje vibratore. Djevojke si ih naručuju same, kupuju im ih prijatelji pa čak i dečki - ispričala nam je zapsolenica u seks shopu. Osim umjetnih vagina, Istrani su još strastveni obožavatelji seksi donjeg rublja.

- Naručuju kostimiće medicinskih sestara, kožnato i lakirano donje rublje, a posebno su poludjeli za ovim jednodijelnim mrežastim, prozirnim kostimima. Žene ih same naručuju, a naručuju ih i njihovi supruzi - kaže prodavačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Seksi rublje vole i Dalmatinke. One naručuju i setove za vezanje, ali za njihove partnere su ipak najbolji među seksualnim pomagalima stimulansi, posebno španjolske mušice. Najčešće ih naručuju Zadrani. No kako smo doznali, s njima se ne smije pretjerivati. U svakom se slučaju tu ne radi o muhi iz Španjolske, nego o običnom europskom hruštu. On u svojem tijelu ima kiselu tekućinu nakon čije upotrebe u urinarnom traktu nastane osjećaj nabreklosti i peckanja, što se shvaća kao nabreklost spolnih organa. Španjolsku mušicu, odnosno tekućinu iz njezina tijela, koja je u obliku praška, pomiješa se s tekućinom i pije. 


I Slavonci rado naručuju mušice. Žene nerijetko naruče i pokoje gaćice s penisom, a fetiš muškaraca iz Slavonije ipak su lutke za napuhivanje i lisice.
 - Da, oni su najluđi za lisicama. Ipak, ne smijem izostaviti Zagrepčane. Oni ih također kupuju. U biti, Zagrepčani kupuju baš sve, od vibratora i silikonskih vagina do razno raznih stimulansa. Žene kupuju stimulatore za klitoris i kuglice - zaključila je prodavačica. 

Za seksualnim pomagalima nešto manje luduju Ličani, a ne luduju baš ni za zaštitom. Ličanke još i naručuju iz seks shopova vibratore, i to one najobičnije, u boji kože. Muškarci iz Like rijetko naručuju seksualna pomagala, a ne koriste ni kondome. Za razliku od Ličana, kondomima su vjerni Međimurci, Zagorci i Podravci. Dalmatinci su zlatna sredina po pitanju korištenja zaštite, ali su, čini se, opterećeni veličinom.

- Većinom Dalmatinci dolaze na povećanje penisa - rekao nam je estetski kirurg Duško Maletić iz Daruvara.

Čak 75 posto Hrvata ima raniju ejakulaciju

Jedno od istraživanja pokazalo je kako se među Zagrepčankama starim između 50 i 60 godina, seksa njih više od pola. Stručnjaci su otkrili ponešto i o muškarcima iz hrvatske metropole, a jedan od iznenađujućih podataka je da njih čak 75 posto ima preuranjenu ejakulaciju. 

Slavonci, Baranjci i stanovnici Srijema počinju se seksati nešto prije 18. godine, otprilike kad i svi Hrvati u prosjeku. 

Dvije ili više partnerica na godinu ima 39,6 posto muškaraca iz tog dijela Hrvatske, dok tek 13,2 posto žena ima više od jednog partnera u istom periodu. 

Kondome koristi otprilike podjednako muškaraca i žena, oko 40 posto. 

Seks za jednu noć, pokazalo je Durexovo istraživanje, iskušalo je 50 posto Hrvata. Njih 49 posto probalo je analni seks, a većina ih je za isti koristila lubrikante. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru