Obavijesti

Lifestyle

Komentari 60

Prebogati za roditeljstvo: Na dječje tutore daju milijune kuna

Prebogati za roditeljstvo: Na dječje tutore daju milijune kuna
1

Dokumentarac koji se bavi bogatim roditeljima i njihovim načinom života prikazat će koliku potporu tutora i dadilja imaju te otkriti vam da postoje učitelji za koje niste mogli ni sanjati

VIDEO

Novi britanski dokumentarac "Too Posh To Parent" (Preotmjeni za roditeljstvo) šokirat će čak i Britance, a kamoli Hrvate, od kojih većina ne može ni zamisliti takav život bogataša. Dokumentarac će prikazati nekoliko mama koje otkrivaju kako se superbogati ljudi nose s izazovima roditeljstva, piše Daily Mail. 

U njihovom svijetu postoji vojska asistenata, dadilja i dječjih trenera koji ih uče kako se odviknuti od pelena, kako jesti samostalno, kako svirati na instrumentu vrijednom 7 milijuna funti te kako im organizirati cijeli život. 

Nina Naustdal
jedna je od majki koja je otkrila svoj život. Ima svoj modni butik koji prodaje i dječju odjeću. U njenom butiku dječji kaputić košta više od 12.400 kuna. Rođena je Finkinja i iz bogate je obitelji. Udala se za menadžera hedge fondova. Zajedno imaju troje djece.
 

Svako dijete ima svoju dadilju, maminu osobnu asistenticu koja koordinira njihove igraonice, hobije, škole i radionice. Kada putuju, s njima idu i dadilje. Imaju i svog šofera i bivšeg profesionalnog boksača koji je njihov zaštitar. Imaju i učitelja koji dolazi k njima kući, brine se jesu li djeca napisala domaću zadaću i priprema ih za testove.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezin sin ima i Lego terapeuta. Njega su preporučili u školi. Istraživanje je pokazalo da Lego kocke pomažu djeci s koncentracijom, a Lego terapeut je tu da u tome pomogne. Godišnje na pomoć u roditeljstvu Nina potroši 200.000 funti.

Nina inzistira da je potpuno uključena u svaki aspekt dječjeg života, te da su tutori tu da im daju drugu dimenziju i da im dodatno pomognu u životu. Nina kaže da joj takav životni stil omogućuje da odlazi na koktel partije bezbrižno znajući da su joj djeca zbrinuta, kao i da vodi svoj posao nesmetano.

I njeni psi imaju dizajnersku odjeću kao i svoj ormar u kojemu pseća robica stoji na vješalicama. 
 

Prva epizoda emitirat će se u ponedjeljak na Channel 4.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno