Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Pripremite se za hladnije dane uz ovu šarmantnu kolekciju

Novom kolekcijom eNVy room poručuje kako žena ove jeseni i zime nosi bogate volane, leopard uzorak, metalik boju, zvonolike rukave... Radi se o zanimljivoj i vrlo neobičnoj kolekciji

VIDEO

Ova raskošna kolekcija može se podijeliti na više međusobno povezanih grupa koje savršeno funkcioniraju kombinirajući ih zajedno. Viktorijansko doba, sedamdesete pa čak i reference na neke starije eNVy room kolekcije poslužile su kao inspiracija i zadale smijer cijele linije za sezonu koja nam dolazi.

Lajt motiv su vezene crvene ruže koje se u kombinaciji s crno bijelim prugama referiraju na eNVy room kolekciju za proljeće ljeto iz 2013 godine. Velika se pedantnost posvetila detaljima koji daju točku na i cjelokupnom dojmu.

Slatke kragnice s crnim mašnicama iz kojih nježno izviruju volani asocirajući na viktorijansko doba i retro kaputić od leopard printa koji skidanjem kragne daje dnevniji štih dio su ove eklektične kolekcije koja je kao stvorena za urbanu damu.

Cijela linija je zaogrnuta velom damskog chica koji osvaja bezvremenskim šarmom a dio je rukopisa koji eNVy room iznova uspješno gradi i potvrđuje. Večernje haljine izrađene su od prozirnog tila ispod kojeg se nosi retro donje rublje i guste samostojeće čarape.

Tu su i haljine koje su izrađene od metalik svilenog lamea, viskoznog kadija, macrame čipke i perforirane eko kože.

Cijelu kolekciju prate nove torbice koje ove sezone dolaze u bež i crvenoj boji, a posebno je zanimljiva torba u bikoloru crvene i crne boje sa ručkama izrađenim od čipke koje se mogu mijenjati sukladno outfitu. 

Komade iz ove kolekcije možete pogledati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj Internet stranici ili putem facebook profila, kao i na Instagramu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac
ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Koji vam je kostim bio najbolji u prvom polufinalu Eurosonga?
RECITE NAM U ANKETI

Koji vam je kostim bio najbolji u prvom polufinalu Eurosonga?

Scena podnosi sve i svašta, neke su kreacije smislene i promišljene, dok su neke tu samo da bi nas iznenadile i zadržale pažnju. U svakom slučaj, kostim pjesmi i nastupu daje vizualni i dinamični okvir
Koji doručak je najzdraviji? Stručnjakinja pojasnila što je dobro jesti, a što baš i nije
PAZITE ŠTO JEDETE

Koji doručak je najzdraviji? Stručnjakinja pojasnila što je dobro jesti, a što baš i nije

Jednostavan smoothie je zdrav smoothie. Držite se voća, običnog jogurta ili maslaca od orašastih plodova i možda malo pšeničnih klica za dodatne vitamine, minerale i proteine