Obavijesti

Lifestyle

Komentari 324

Priznao je: 'Varao sam svaku ženu koju sam volio, evo zašto'

Priznao je: 'Varao sam svaku ženu koju sam volio, evo zašto'
1

Varao sam svoju ženu i sve djevojke s kojima sam bio prije braka. Ali, ono što tada nisam znao, a nisu ni one - problem nije bio u njima, problem je bio u meni...

VIDEO

Ovaj muškarac iskreno je ispričao za Insider zašto je prevario baš svaku ženu s kojom je bio u vezi i što mu se dogodilo da je s time prestao.

Njegova ispovijest:

Ako vas je netko varao, to nema nikakve veze s vama. Vjerujte mi! Ne kažem to samo kako bi se osjećali bolje. Znam za neke izgovore koje su vam tada govorili - da ste ih zanemarili, doveli ste ih do ludila, jednostavno se dogodilo i nije značilo ništa, bili su pijani pa nisu znali što rade itd. 

Znam što vam govorim jer ja sam bio takav tip, varao sam svoju ženu. To je na kraju dovelo do toga da smo se razdvojili i naš sin je sada podijeljen između dva različita doma. Varao sam i sve djevojke s kojima sam bio prije braka. Ali, ono što tada nisam znao, a nisu ni one - problem nije bio u njima, problem je bio u meni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zašto sam ih varao? Varao sam ih zato što sam bio takav. Nisam ih varao zbog toga što su one bile ovakve ili onakve. Mogu iskreno priznati kako sam imao neke zaista fantastične žene u svojem životu, ali to me nije spriječilo da ih prevarim. 

Majka mi je znala govoriti da ću postati sličan ljudima koji me okružuju. I bilo je tako. Svi moji prijatelji varali su svoje djevojke i žene. Moja osobna filozofija o tome što sam tada radio bila je sasvim prihvatljiva, nisam vidio ništa loše u tome što varam žene.

To je i bio razlog što sam se stalno družio s ljudima koji varaju svoje partnere. Htio sam biti u društvu gdje je moje ponašanje prihvatljivo. Da sam bio diler, družio bi se s dilerima. Bio sam preljubnik i družio sam se s drugim preljubnicima. 

Evo kako sam prestao s time - jednog dana sam odlučio da želim biti bolja osoba. Odlučio sam postati bolji koliko god to mogu. Više nisam bio zadovoljan sa sobom, sa svojim izgledom, emocionalnim životom, financijama, društvenim i ljubavnim odnosima.

Nisam bio zadovoljan s nijednim područjem svojeg života i odlučio sam to promijeniti. Promjena je zahtijevala novi način razmišljanja i cijelu novu životnu filozofiju. To što sam prestao varati žene samo je posljedica moje čvrste odluke da se promijenim. Više se ne družim s preljubnicima i s ljudima kojima je takvo ponašanje prihvatljivo. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 324
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'