Obavijesti

Lifestyle

Komentari 140

"Silovan sam na spoju, a šutio sam iz straha od osuđivanja!"

"Silovan sam na spoju, a šutio sam iz straha od osuđivanja!"

Američki košarkaš apelira na druge da ne šute, osobito ako to čine iz straha da će im gay orijentacija donijeti osudu - jer to može imati nepremostive posljedice

VIDEO

Perspekrivan američki igrač koledž košarke Nathan Forth izvana djeluje kao zlatni američki dečko koji ima sve - ambicije, talent, zdravlje i dobar izgled, no stvari nisu uvijek onakve kakve se čine.

Naime, Nathan je još u pubertetu shvatio da ga privlače muškarci, no protivio se tim porivima jer se htio "uklopiti u društvo" a na tome je putu proživio užasavajuću traumu. Tek je na koledžu počeo ponovno istraživati svoj identitet, što ga je jedne večeri dovelo do jednog gay kluba. Njegovu ispovijest prenosi The Independent:

Upoznao sam vrlo simpatičnog dečka koji živi blizu mene te pozvao na spoj. Otišli smo zajedno iz kluba, moje srce je tuklo od uzbuđenja i bio sam nervozan ali i sretan zbog toga kako se situacija razvija.
Vozili smo se i razgovarali, činilo se kako će to biti moj prvi s muškarcem biti savršen.
No, nije bilo tako. U jednom trenutku me izgurao iz auta. Seksulano me zlostavljao, drogirao i silovao. Promijenio je moj život. Borba je napisati tek nekoliko redaka o tome, no to je dio mene sada. Nisam to prijavio nikome, bilo me je sram, strah osude, otkrivanja..
.

Njegov napadač nije optužen za zločin.
Nakon tog traumatičnog iskustva Fort je godinu dana izlazio s djevojkama nadajući se da će to naći utjehu, no nije želio i dalje biti licemjeran. Skupio je hrabrost i rekao svom treneru, košarkaškoj ekipi, obitelji.
Pristupio sam svakom jedan na jedan, rekao da sam gay i da sam silovan. Svaki taj razgovor davao mi je daljnju podršku, svi su me podržali.
Otkrio je kako je svoju priču ispričao kako drugi ne bi šutjeli, jer je zbog silovanja čak razmišljao i o samoubojstvu.
- To je vaš život, ne tuđi. Ništa nije vrijedno osim istine - rekao je Fort.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom