Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Škorpionu su na pomolu veliki poslovni uspjesi i napredak

Škorpionu su na pomolu veliki poslovni uspjesi i napredak
4

Ambiciozni Škorpioni doći će na svoje ove godine, pred njima su putovanja i prilika za rad u inozemstvu, a Jupiter im donosi povoljne prilike na poslovnom planu

VIDEO

Ova je godina izvrsna za započinjanje kvalitetnih emotivnih odnosa, koji će na nekonvencionalan način izdržati više nego što ste se nadali. Saturn će biti u vašem znaku pa ćete birati s kime ćete u vezu. Već u siječnju i veljači te u travnju probudit će se vaše ljubavne strasti pa će se zvijezde pobrinuti da uživate u stabilnom odnosu s partnerom i djecom. Steći ćete nove prijatelje, razmišljati o drugom djetetu i više uživati u igri, odgoju ili uopće u napredovanju potomstva. 

Samci, ako ste pomislili kako će vam ova godina škrtariti u ljubavnoj sreći, prevarili ste se. Planet ljubavi Venera u siječnju, veljači, travnju i srpnju donosi vam prilike za nove ljubavne veze. I ostali dio godine bit će vam naklonjen, pa zaboravite na neuzvraćene ljubavi, patnje ili nesporazume s partnerom jer će vam vruće ljeto, zavodljiva jesen i romantična zima sve vratiti. Mnogi od vas upoznat će osobu života, a brakovi će biti ispunjeni novim smislom.

Priželjkujete li vjenčanje ili trudnoću, budite uporni jer nakon vašeg rođendana u listopadu i studenome vaše želje lako su ostvarive. Na poslovnom planu očekuju vas veće promjene. U siječnju i veljači moguće je pogoršanje odnosa s autoritetima, ali će vam baš takve situacije biti od pomoći da se u ožujku izborite za svoje mjesto pod suncem. Travanj ćete pamtiti kao mjesec promjena u strukturi poslovanja vaše tvrtke, pa je moguć premještaj na drugo radno mjesto.

Ni druga polovina godine neće vas ostaviti bez prilika. U pojačanje vam pristiže velikodušni Jupiter, koji 17. srpnja ulazi u vaše polje karijere i u njemu ostaje godinu dana. Taj će vam planet otvarati nove mogućnosti, dati priliku za rast i razvoj, a nećete biti ni daleko od mogućeg promaknuća.

Mlađi među vama će steći, a stariji učvrstiti ugled u radnoj sredini. U listopadu i studenome postižete odlične poslovne rezultate i pobirete simpatije šefova. No upozoravamo vas na nepovoljni Marsov utjecaj - ako ste privatni poduzetnik, poslujte u skladu sa zakonom i provjeravajte rad ljudi koji vam vode poslovne knjige. 

Dobroćudni Jupiterov utjecaj štiti vaše zdravlje u prvoj polovini godine. Imat ćete odličnu kondiciju pa vam nikakvi napori neće biti teret. No povremeno ćete osjećati tjeskobu i unutarnje nezadovoljstvo pa je bitno da u vašem životu ima dovoljno sadržaja koji vas čine sretnima. Nemojte zapostavljati hobije i druženja.

U drugoj polovini godine mogli biste imati tegoba s unutarnjim organima pa pripazite na jetra i žuč te što zdravije jedite.

Zdravlje

U prvih sedam mjeseci 2014. znat ćete se nositi s povremenim tegobama, no oprez je nužan u drugoj polovici godine. Bit ćete skloniji neurednom životu i podložniji poslovnom stresu, što može poljuljati vašu psihofizičku ravnotežu.

Posao

Prva polovina godine odlična je za putovanja te život i rad u inozemstvu. Želite li napredovati i ambiciozni ste, usmjerite sve snage na posao u drugoj polovini godine - tada će Jupiter biti u vašem polju karijere te vam donijeti mnoge povoljne prilike i napredak.

Ljubav

Nećete se olako upuštati u veze. Jako oprezno ćete birati, svjesni da pokraj sebe možete zamisliti samo vrlo ozbiljnog i odgovornog partnera. Razdoblje oko vašeg rođendana moglo bi iznjedriti novu ljubavnu priču u kojoj ćete istinski uživati.

Savjet: Iskoristite ovu odličnu godinu za učenje i polaganje ispita.

Sretan dan: 2. ožujak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje