Obavijesti

Lifestyle

Komentari 83

'Smršavio sam 70 kilograma - ovo je deset trikova za uspjeh'

'Smršavio sam  70 kilograma - ovo je deset trikova za uspjeh'
1

Iskušavao je razne dijete, ali kilogrami nikako nisu nestajali. Tada je odlučio isprobati ovih deset trikova i reziltat je bio fantastičan - na očigled je počeo mršavjeti

VIDEO

Da će jednog dana biti osobni trener i savjetovati ljude koji se bore s viškom kilograma, Joe Bernstein iz SAD-a nije ni sanjao. Sa svega 25 godina težio je 154 kilograma. Nije bio zadovoljan svojim izgledom i odlučio je svoj život preuzeti u svoje ruke - nije želio čekati da se nešto slučajno dogodi jer je znao od toga nema ništa. 

Iskušavao je razne dijete, ali kilogrami nisu nestajali. Tada je promjenio neke navike, a rezultat je bio fantastičan - izgubio je čak 70 kilograma. Ovo je njegovih top deset savjeta za uspjeh:

  • 1. Prestanite piti kalorije Izbjegavajte piti gazirane napitke, sokove i zaslađene čajeve. Čak i ako je to jedina navika koju ćete promijeniti - to vam može pomoći da izgubite 22 kilograma u tri mjeseca. Ljudi nisu svjesni kako ponekad na dan popijemo čak 2000 kalorija. 
  • 2. Zaboravite gotove obroke na poslu Umjesto toga ponesite kutijicu napunjenu zdravom hranom koju ste pripremili kod kuće. 
  • 3. Provodite manje vremena u automobilu na cesti Bicikl će vam pomoći da uštedite nekoliko sati svojeg slobodnog vremena, a istovremeno ćete sačuvati živce i trošiti kalorije. Slobodno vrijeme možete potrošiti na zdravo kuhanje i trening.
  • 4. Naučite kuhati ukusna jela Pokušajte uživati u tome - istražujte recepte na internetu, gledajte kulinarske emisije ili se upišite na tečaj kuhanja.
  • 5. Pokušajte shvatiti vrijednost prirodne hrane Svakako je bolje birati domaće i svježe proizvode koji će "oživjeti" vaše nepce i pomoći tijelu da gubi na težini.
  • 6. Nabavite psa  Aktivna jutarnja šetnje sa svojim četveronožnim prijateljem je najbolja stvar koju možete napraviti kako bi ubrzali metabolizam i potaknuli aktivnost mozga. Za to baš i nije neophodno nabaviti psa, ali je važno da pronađete razlog za svakodnevnu jutarnju šetnju. 
  • 7. Kupujte organsku hranu Tu se ne radi o marketinškim parolama kao što su "GMO free" ili "Organski proizvod" - riječ je o stvaranju navike biranja kvalitetnije hrane. Istina, takva hrana je skuplja, ali opet je daleko jeftinija od kupovine gotovih jela.  
  • 8. Obratite pažnju na kvalitetu mesa Odlična je ideja povećati broj vegetarijanskih obroka, što znači više povrća, voća, orašastih plodova, sjemenki, žitarica i mahunarki. Ali, ako se niste spremni odreći mesa,  tada obratite pažnju na njegovu kvalitetu, podrijetlo itd.
  • 9. Okrenite leđa odnosima koji vas vuku prema dnu Nakon prekida s bivšom ženom, Joe je morao svoj život graditi iznova, i to je za njega bio potpuno novi život - zdrav i svjestan. Svakome se dogodi da se u životu nađe u nekom odnosu koji zapravo ne nosi ništa dobro.
  • 10. Promijenite sebe - i fizički i psihički Ako ne želite da vam se kilaža vrati na staro, važno je učiniti više od same prehrane i vježbanja. Važno je sam sebe mentalno se dovesti u red - od početka odricanja od starih navika pa sve do trenutka kada shvatite kako ste se promijenili, da ste to novi vi, piše Bright Side.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara