Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Stiliziraju i njeguju: Brzinska rješenja za loš dan za kosu

Stiliziraju i njeguju: Brzinska rješenja za loš dan za kosu
1

Zaboravite krute gelove koji maste kosu - new age proizvodi imaju napredniju priču. S njima je lako, ne otežavaju kosu, a pritom je čine spremnom za oblikovanje.

VIDEO

Imate loš dan s kosom? Nema problema, kažu u vodećim kozmetičkim kućama, nudeći nove formule za kreiranje savršenog izgleda. Upravo one obećavaju kućnu jednostavnost i brzinu prilagođenu užurbanom ritmu svakodnevice. Zaboravite krute gelove koji maste kosu - new age proizvodi imaju napredniju priču. S njima je lako, ne otežavaju kosu, a pritom je čine spremnom za oblikovanje.

Radi se o pastama, pjenama, puderima, pomadama, lakovima i kremama pod utjecajem novih tehnologija koje oživljavaju i volumiziraju kosu, čineći je pokretljivom i sjajnom. I što je najvažnije - dojam je prirodan i svilenkast. Valovi su hit već sezonama jer mnoge od nas žele bajkovite kovrče koje skaču u hodu, a upravo te želje spremne su ispuniti brojne kozmetičke kuće.

Donose neke laganije varijante koje možemo nanositi više puta, bez potrebe za pranjem kose u međuvremenu. Osim toga, u njima se kriju blagodati - nove formule donose kosi izvrsnu njegu. Obogaćene su brojnim aktivnim sastojcima kao što su vitamini, ulje makadamije, protein, pantenol, ekstrakti algi i brojne druge inovativne molekule.

Bliži se ljeto, pa ćete na nekim od proizvoda za styling kose naći i zaštitni faktor. On će se pobrinuti da vlas bude zaštićena, a to će htjeti osobito ona neprestano bojena kosa. Ako ste ipak za zalizanu - na primjer, neku nisku ili visoku punđu, tu su ultra strong gelovi, kao i oni koji daju wet look. Postat će ova frizura hit s rastom temperature, ponekad je stvarno lijepo i praktično maknuti kosu s vrata. Volumen je hit za sve - dobre savjete kako ga postići donosi Niveina stilistica za kosu Sally Brooks. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Volumen se postiže podizanjem kose od korijena. Za savršen oblik i dodatni volumen ne preporučuje se korištenje regeneratora jer on otežava kosu. Sušite je fenom od korijena prema vrhovima kako biste stvorili prirodan volumen - predlaže iskusna frizerka.

Lak za kosu, L’Oréal, dm, 32,20 kn

Vosak, Garnier, Kozmo, 27,90 kn

Gel, Nivea, dm, 27,90 kn

Vosak za kosu, Khiel’s, Arena Centar, 160 kn

Sprej za zaštitu kose od sunca, katalog Avon, 25 kn

Gel, L’Oréal, Bipa, 42,90 kn

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'