Obavijesti

Lifestyle

Komentari 365

'Svekar mi je bio ljubavnik, bilo je strašno kad je muž saznao'

'Svekar mi je bio ljubavnik, bilo je strašno kad je muž saznao'
1

Dok joj je suprug bio na putu, a to se događalo često, svekar je dolazio u krevet. Nakon seksa bi u tišini nestao jer se bojao da mu žena ne sazna. Ipak, sve je izašlo na vidjelo...

VIDEO

Neimenovana žena ispričala je kako se našla sa svekrom u krevetu i kako je to završilo. Muž je često izbivao iz kuće, a ona se - "bojala čudovišta iz ormara".

Ovo je njezina ispovijest:

Ni kao dijete niti kao odrasla osoba nisam voljela spavati sama u krevetu. Zbog toga su mi suprugova putovanja posebno teško padala. Ostavljao me samu već u prvoj godini braka. Proganjao me strah kako će me napasti čudovište iz ormara. I zaista me napalo, samo je imalo lik mojeg svekra.

Jedne noći probudio me dodir na ruci. Ukočila sam se od straha kad sam pored kreveta ugledala njega. Suprug je tog jutra otputovao na neki seminar. Bila sam zbunjena i šokirana ugledavši ga kako mi prilazi posve gol. Pomislila sam da je sve to samo san.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ujutro je sve bilo normalno, kao da se ništa nije dogodilo. Suprug se vratio i nekako sam mislila da je sve zaista bio san. Ipak, dva tjedna kasnije ponovo sam ostala sama i dogodilo se isto. Ovaj put je moj suprug otputovao u Španjolsku na tjedan dana. Svekar mi je dolazio svake noći. 

Više se nisam plašila mraka već sam jedva čekala da padne mrak i da se moj ljubavnik konačno pojavi. Dolazio je svake noći, malo iza ponoći. Nikad nismo pričali o tome, a on bi nakon seksa samo u tišini nestao. Morao se skrivati od svoje žene.

Nakon nekog vremena suprug mi je postao odbojan. Mrzila sam njegovu prisutnost i jedva sam čekala da ponovo ode na neki put. Ali, uslijedio je period kad je bio stalno kod kuće. Postajala sam sve nervoznija. Čekala sam da zaspe i nadala se da će se svekar nekako pojaviti. Ali, nije bilo ništa od toga.

Odlučila sam ići na sve ili ništa. Jedno jutro sam promatrala svekra kako svekrvi pomaže napraviti doručak, i to mi je nekako zasmetalo. Izgubila sam kontrolu i spomenula mu naše avanture. To je čuo moj suprug i nasrnuo je na njega. Pokušao je zadaviti rođenog oca, a meni je bilo svejedno.

U roku od sat vremena su me izbacili na ulicu. Narednih mjeseci morala sam slušati osude moje obitelji. Papiri za razvod stigli su mi vrlo brzo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 365
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru