Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Trikovi s octom: Lak traje dulje na noktima, dezinficira zahod...

Trikovi s octom: Lak traje dulje na noktima, dezinficira zahod...
1

Lak na noktima traje puno dolje pomoću bijelog octa. Također, uspješno uklanja mrlje s odjeće i tepiha, neutralizira smradove, dezinficira, izbjeljuje, daje kosi sjaj...

VIDEO

Radi se o bijelom octu za koji mnogi kažu kako je gotovo čudotvoran. Odličan je za ljepotu tijela, ali i za čistoću kuće. Osim toga, prirodan je pa nema udisanja štetnih kemikalija kako kod mnogih preparata koje možete pronaći u trgovinama.

Ovo je 7 super trikova s octom:

  • 1. Ubija korov - vrtlari kažu kako je bijeli ocat savršeno prirodno sredstvo za uklanjanje korova ili neželjene trave iz vrta. Dovoljno ga je pošpricati na određeno područje, i to je dovoljno.
  • 2. Daje kosi svilenkastu mekoću - za lijepu, mekanu i sjajnu kosu pomiješajte ocat i vodu u omjeru 1:2. Nanesite to na kosu, ostavite deset minuta pa isperite toplom vodom.
  • 3. Neutralizira smrad od cigareta - jednostavno ulijte ocat u zdjelicu i stavite u dio sobe u kojem se osjeća smrad, neutralizirat će ga.
  • 4. Dezinficira kupaonicu - osim što dezinficira razne površine, ocat ima svojstvo izbjeljivanja pa je odličan izbor za čišćenje kupaonice i zahoda. Stavite u bočicu sa sprejem ocat i vodu u omjeri 1:2 i pošpricajte po površini koju čistite.
  • 5. Uklanja mrlje sa poda i tepiha - kod mrlja na podu pomiješajte dvije litre vruće vode sa čašom octa i time operite pod. Ako se radi o mrljama na tepihu, tada izlijte malo octa direktno na mrlju pa preko toga stavite malo deterdženta. Ostavite da se osuši pa istrljajte četkom.
  • 6. Lak na noktima traje dulje - sve što trebate napraviti je držati prste u octu deset minuta prije lakiranja noktiju. Lak će trajati dulje nego inače.
  • 7. Uklanja mrlje od znoja - Stavite ocat direktno na majicu, na mjesto gdje se pojavila mrlja od znoja i ostavite tako desetak minuta. Potom isperite majicu u toploj vodi, piše Bright Side.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'