Obavijesti

Lifestyle

Komentari 299

'Udat ću se za starca. Bogat je i voli me, a već gubi pamćenje'

'Udat ću se za starca. Bogat je i voli me, a već gubi pamćenje'
1

Djevojka (28) iz malog mjesta na Jadranu upoznala je 70-godišnjeg bogataša dok je po Istri čistila apartmane. U njemu je vidjela svoju priliku da pobjegne od siromaštva

VIDEO

Njoj je svega 28. godina, a on je nedavno napunio 70. Djevojka iz malog mjesta na Jadranu ispričala nam je zašto je pristala udati se za muškarca koji joj može biti djed.

Ovo je njezina ispovijest:

Od rođenja živim skromno. Moja majka teško radi cijelog života, a sva patnja koju je prošla ostavila je dubok trag na njezinom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mojeg oca iz ljubavi, ali nije imala puno koristi od njega - više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

Ja sam odlučila kako se to meni neće dogoditi. Ne želim preživljavati i propadati. Život je previše kratak da ne bih pokušala iskoristiti sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se u 70-godišnjem muškarcu iz Istre. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže kako se ponovno osjeća mladim, a i jako mu odgovara naš seksualni odnos. U zadnje vrijeme sam više kod njega nego doma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao potrošiti ni da se rodi još jednom. Uz to je naslijedio nekoliko luksuznih kuća diljem Hrvatske jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao želim li se udati za njega. Najprije sam malo okliijevala jer, i ovako mi nije loše - kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane itd. 

Ipak, pristala sam jer sam vidjela kako sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar dio) bude moje, da napokon živim kako sam maštala cijelog života. Njegov sin i kći su "poludjeli" kada im je rekao za vjenčanje. Pokušavaju sve to zaustaviti. Čak me zovu "kurvom koja je došla iz selendre i uhvatila se njihovog oca". Njemu su jednom prilikom rekli "da je poludio pod stare dane, da će rasprčkati obiteljsku imovinu koju je baka namijenila i njima te da će mu biti žao kada jednog dana prestane razmišljati s penisom.".

Zbog svega toga odlučili smo imati malo vjenčanje - samo mi i kumovi. Pristala sam uzeti njegovo prezime jer ću tako biti još sigurnija da će se on dobro pobrinuti za mene i moju budućnost. Nadam se kako će to biti uskoro. Ne bih voljela da poživi previše jer želim uživati dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena. Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo njima se nije ukazala ovako dobra prilika kao meni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 299
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru