Obavijesti

Lifestyle

Komentari 373

Vode ljubav, a ne rat: Hrvati i gosti seksaju se gdje stignu...

Vode ljubav, a ne rat: Hrvati i gosti seksaju se gdje stignu...
2

Domaći i turisti pronašli su lijek protiv krize i depresije, vode ljubav gdje stignu. Evo koja su još javna mjesta Hrvatima i njihovim gostima omiljene lokacije

VIDEO

Domaći i turisti pronašli su lijek protiv krize i depresije, koji je ove godine smućkan podno Krčkog mosta te se u obliku “krkomanije” nastavio širiti jadranskom obalom. Glavni sastojak je ljubav pomiješana s malo strasti. Otporan je na visoke temperature, a najbolje djeluje ako se konzumira uz morske ili riječne kapljice.

Uhvaćeni na obali Kupe

Čitatelj 24sata

Osim ljekovitog učinka za Hrvatsku je “krkomanija” najljepša razglednica u svijet. Turisti sad znaju da se ovdje vodi ljubav, a ne rat, da se ovdje nitko ne srami požude, dodira, uzdaha, golišave istine... Jedino pravilo je da su dovoljno blizu da se nazire “konzumacija”, a da ih ni majka ne prepozna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krk: Seks na brodu

Čitatelj 24sata

Nisu samo plaže i brodići Hrvatima i njihovim gostima omiljena javna mjesta za seks. Evo na kojim lokacijama se nikako ne mogu obuzdati strastima:

Na terasi ispred kafića

Pohotnici iz Austrije, žena od 40 godina i dvije godine mlađi muškarac  "u klinč su se uhvatili" u zoru na terasi ispred kafića u Rovinju. Sunce je izašlo, a sa njime je na vidjelo izašla i njihova silueta. Zbog nemorala su završili na sudu i sve priznali. Seks na javnom mjestu ih je stajao 1460 kuna.

U parku na klupi

Mlađi par nije se mogao obuzdati u parkiću okruženom zgradama, u središtu Križevaca. Ona je zabacila kosu, on pogledao lijevo-desno ima li koga. Trebalo im je pola sata, a potom su otišli svako na svoju stranu. Bilo je šest satu ujutro, ali ipak je bilo onih koji su ih gledali. Inače, klupice u parku česta su meta pohotnih parova.

U automobilu

Parking pun automobila u zagrebačkom naselju Stenjevec nije smetao pohotnom paru. Dohvatili su se jedno drugoga u automobilu oko 18 sati. Ni njihova strasna igra nije promakla znatiželjnicima kao ni dušobrižnicima zabrinutima za ćudoređe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:28

Na autobusnoj stanici

Deseci parova očiju bili su "zalijepljeni" na prozor Doma umirovljenika u Murskom Središću. Nasuprot, na autobusnoj stanici, mlađi par se seksao da se sve prašilo. Bilo je oko 18 sati, a paru nisu smetali ni pogledi zgroženih umirovljenika, kao ni prolaznici i vozači koji su se trudili biti pristojni i ne buljiti u njih.

Ispred Grgura Ninskog

- Ne znam je li se ona prvo uhvatila za Grgurov palac, ali se pošteno uhvatila mladiće - kazao je svjedok vatrenog ponoćnog seksa pred spomenikom Grgura Ninskog u Splitu. Mladi par iz Australije nije zasmetalo niti što ih gledaju navijači Torcide i glasno bodre. Ovi su navijali, a oni su mijenjali poze.

Na stubama prazne trgovine

Dva sata trajalo je uzdisanje i komešanje na stubama napuštene trgovine u središtu Zagreba, ispred Pothodnika. Pokrili su se jaknama, a virile su im samo noge. Bilo je oko 14 sati kad su počeli, a dva sata kasnije prekinula ih je policija. Muškarac je bio bijesan i gađao ih je bocama.

Na haubi

Policija je bila u noćnoj ophodnji Vranjskog jezera, tražili su krivolovce, ali umjesto njih su pronašli ono što su najmanje očekivali. Na haubi automobila seksali su se svećenik i njegov ljubavnik. Kasnije je svećenik pokušao uvjeriti policiju da su "samo nešto raspravljali".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 373
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'