Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Za Djevice će prvi dio godine biti naporan, kasnije slijedi mir

Za Djevice će prvi dio godine biti naporan, kasnije slijedi mir
4

Jupiter koji ulazi u znak Djevice 12. 8. unijet će pozitivne životne promjene kod većine Djevica. U ljubavi i u poslu očekuje ih sreća, no ne i u pitanjima financija

VIDEO

Položaj Saturna i Jupitera u prvih šest mjeseci 2015. godine poticat će unutarnju dinamiku i izlagati vas povećanim naporima. Raskorak između zahtijeva profesionalnog i privatnog života bit će naglašen. Djelovanje na dva fronta loše će se odraziti na vaše zdravlje, pa se pazite iscrpljenja u veljači, ožujku, svibnju i lipnju. Situacije će zahtijevati vašu povećanu moć prilagođavanja, razvijanje organizacijskih vještina i spremnost na brzo odlučivanje. 

Uspostavljanje ravnoteže između tih životnih područja bit će jedan od najvažnijih ovogodišnjih zadataka. U obiteljskom životu pokazat ćete mnogo više odgovornosti i savjesnosti i nastupati s više autoriteta. Nećete moći sa strane promatrati što se događa u kući. Tijekom prva tri mjeseca 2015. mogli biste se upustiti u gradnju kuće, proširenje stana ili podignuti stambeni kredit. Poslujete li putem tajnih kanala ili radite na nekom istraživačkom projektu, mogli biste dobiti priznanje za rad. 

Ljubavni će život biti ugodan i smiren. Neki među vama mogli bi se tijekom veljače vjenčati, a slobodni će u travnju i svibnju upoznati novog partnera. No pripazite se ljetnih mjeseci - moguća je avantura s privlačnom ali zauzetom osobom. Ako ste i vi vezani, pazite da se sve ne otkrije. Nekima je moguća veza s bivšim partnerom, no kratko će trajati. Druga polovina godine vam je mnogo naklonjenija - tada Jupiter nakon 12 godina ulazi u vaš znak i donosi vam sreću i uspjeh. Odjednom će vam sve naglo krenuti. 

srpnju, listopadu i studenome u vaš život ulazi nova osoba, pa će ljubav strujati vašim tijelom. Bit ćete jako zaljubljeni, a ako ste žena ovog znaka, moguća je i trudnoća. Ni prosinac vas neće ostaviti bez ljubavnih prilika pa ako ste još  sami, kraj godine za vas piše prekrasnu ljubavnu priču. Brakom vezani bit će zadovoljni partnerom, no neke obiteljske teškoće ipak su moguće. Možda će se raditi o stambenim problemima ili će lošije zdravlje nekog od ukućana biti razlogom za brigu. U poslu vas Jupiter vodi stazama uspjeha. 

Osobito produktivni  bit ćete u  srpnju i kolovozu, ali isto tako i tijekom studenoga. Nadređeni će primjećivati koliko se trudite i počet će više cijeniti vaš rad i zauzimanje. Na novac ove godine pripazite - mnogo će vam odlaziti na popravke u kući ili na izvanredne potrebe vas, ali i ukućana. 

Zdravlje

Jupiter može izazvati debljanje pa pazite što i koliko jedete. Nepovoljan Saturn može poljuljati vaše zdravlje, osobito u listopadu i studenome.

Posao

Imat ćete sreće u istraživačkim poslovima i inovacijama, a u drugoj polovini godine naglo sve će vam krenuti nabolje, pa je i napredovanje moguće.

Ljubav

Ove godine mogli biste se vjenčati sa svojim partnerom, a slobodni bi se mogli jako zaljubiti u drugoj polovini godine. No moguće su obiteljske neprilike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa