Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Za prste polizati! Hrskave rolice s mesom i mladim kupusom

Za prste polizati! Hrskave rolice s mesom i mladim kupusom

List rižinog papira uronite u posudu s vodom nekoliko sekundi da postane mekan. U sredinu dodajte žlicu narezanog kupusa i mesa. Lijevi i desni rub presavijte prema sredini papira, a suprotni kraj preko punjenja

VIDEO

Priprema:

Luk i češnjak nasjeckajte na sitno i propirjajte na malo ulja. Dodajte mljeveno meso i pirjajte dok ne pusti vodu. Začinite s origanom i umakom od soje. Prvo đumbir i češnjak stavite u tavu s malo ulja pa dodajte kupus nasjeckan na sitno dok ne omekša. Začinite sa soli, paprom i paprikom. U veću posudu ulijte toplu vodu. List rižinog papira uronite u posudu s vodom nekoliko sekundi da postane mekan. Stavite na radnu površinu. U sredinu papira dodajte žlicu narezanog kupusa i mesa. Lijevi i desni rub presavijte prema sredini papira, a suprotni kraj presavijte preko punjenja. Rolice stavite na namašćeni pleh, namastite i njih i pecite u pećnici na 180 stupnjeva 10-15 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivana Smrk 02:29

Sastojci:

300 g mljevene govedine, jedan luk, dva češnja češnjaka, jedna žličica origana, 400 grama mladog kupusa, đumbir, jedan češanj češnjaka, jedna žličica paprike (slatka ili ljuta), soja sos (po želji) i rižini papiri

Recept za domaći pelinkovac
Recept za domaći pelinkovac

Broj osoba: 2

Priprema: 40 minuta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj