Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Za sreću: Kada se treba šišati, kako spavati, zašto pljuvati...

Za sreću: Kada se treba  šišati, kako spavati, zašto pljuvati...
1

Mnogi ne znaju da ako korakom zahvatite svoju sjenu, to također donosi sreću. Dobro se i šišati tijekom oluje i spavati tako da ste okrenuti prema jugu, naročito ako niste opeglali plahte

VIDEO

Jedan od najboljih načina da izbjegnete nesreću su prekriženi prsti. Snaga tog rituala povezuje se s vremenom ranih kršćana koji su se morali tajno sastajati. Prije nego odigrate nagradnu igru razmislite o pljuvanju, jer ljudi diljem svijeta koriste ovaj ritual za uspjeh.

Kockari pljuju u ruku jer vjeruju da će im to donijeti sreću, a boksači pljuju u šake prije završnog udarca, dok trgovci istu stvar rade na prvoj kovanici koju zarade ujutro kako bi novac potekao u velikim količinama. 

Sigurno znate da potkova nosi sreću i pritom mora biti obješena s krajevima prema dolje kako sreća ne bi “iscurila”. No mnogi ne znaju da ako korakom zahvatite svoju sjenu, to također donosi sreću. Dobro se i šišati tijekom oluje i spavati tako da ste okrenuti prema jugu, naročito ako niste opeglali plahte.

Pixsell

Ako ne uhvatite prehladu, i hodanje po kišnom vremenu bi vam moglo donijeti sreću. Ako na prvi dan jeseni uhvatite list koji pada s drveta, to vam nosi sreću tijekom cijele zime. 

Sve što ima veze s brojem tri potencijalna je sreća, no ako igrate loto, najveća je vjerojatnost da ćete pogoditi barem jedan broj ako prekrižite broj 33, dok je najmanja šansa za to ako je vaš izbor broj 13, pokazuju mnoge analize izvučenih kombinacija u nekoliko desetaka tisuća dosadašnjih izvlačenja u više međunarodnih lutrija.

Na međunarodnoj razini, najsretniji loto brojevi su: 6, 7, 33, 38, 40 i 49, budući da se u mnogim svjetskim loto igrama pogađaju brojevi i do 50, pa i 80. Broj 33 i inače se u numerologiji smatra jednim od znakovitih brojeva, jer je to najveći pozitivni cijeli broj koji se može povezati s iznimnim veličinama: Isusom i Aleksandrom Velikim, koji su umrli u dobi od 33 godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno