Obavijesti

Lifestyle

Komentari 330

Značenje boje očiju: Smeđe su nezavisnost, zelene hirovitost

Značenje boje očiju: Smeđe su nezavisnost, zelene hirovitost

Boju očiju prvenstveno određuje količina i raspodjela pigmenta melanina, a od davnina se boju očiju povezuje i s osobnošću. Najviše je smeđih, najmanje sivih i zelenih

VIDEO

Crne oči 

Iako zapravo ne postoje crne oči, neke su oči tamno smeđe boje da ostavljaju dojam crnih te su vrlo rijetke. Za ljude s crnim očima se smatra da su vrlo temperamentni, puni strasti i hiperaktivni. Vrlo su predani svemu što rade, natjecateljski su nastrojeni i vole privlačiti pažnju. Osim toga, opisuje ih se kao tajanstvene, nesklone dijeljenju vlastite privatnosti i teško zaljubljive. Ipak, ako se zaljube su vrlo odani, a mana im je svadljivost i nestrpljivost. 

Plave oči 

Plava boja očiju je intenzivna i povezuje se s nebom, energijom, električnim naponom i racionalnim razmišljanjem. Za ljude s plavim očima se smatra da su pristupačni, šarmantni i prijateljski nastrojeni. Osim toga oni su vrlo spontani, spremni isprobati nove stvari i imaju razvijenu duhovnu stranu ličnosti. Odlično primjećuju stvari koje drugima promaknu, a mana im je brbljavost, netaktičnost i brzopletost.

Smeđe oči 

Smeđa je jaka i bogata boja koja se povezuje s energijom zemlje, kreativnošću, upornošću i plodnošću. Ljude sa smeđim očima koje su ujedno i najčešće među ljudima se smatra empatičnim, nezavisnim i pouzdanim. Takođe, smeđa boja predstavlja i jak seksualan nagon, želju za druženjem i ekstrovertiranost. Materijalne stvari nisu im toliko važne koliko harmonija u odnosima i položaj u društvu. Mana im je povremena taština, kao i osjetljiv ego.

Sive oči

Siva boja očiju se poprilično rijetko susreće, a ona simbolizira mudrost i čvrstoću karaktera. Ljude s ovom bojom očiju opisuje se kao rođene vođe koji mogu pronaći rješenje iako ga nitko drugi ne vidi. Lako su prilagodljivi, smireni su i ljubitelji prirode. Nisu pretjerano otvoreni, ali vrlo su romantični i senzibilni. Imaju racionalan stav u životu, vjerni su i skloni dugim vezama. Mana im je pretjerana emotivna osjetljivost.

 Zelene oči

Zelena boja očiju simbolizira karizmu, inovativnost, mladost i zdravlje. Ljude sa zelenim očima se opisuje kao ljubitelje avantura i svih vrsta užitaka u životu. Dobri su govornici, snalažljivi su u društvu i u suštini su rijetko usamljeni. Strastveni su ljubavnici, ali u ljubavi su ponekad prevrtljivi pa ni sami ne znaju šta žele, dok u drugim područjima života to nije tako. Mana im je tvrdoglavost, sklonost manipulaciji i ljubomora.  

Oči boje lješnjaka 

Ova poprilično rijetka boja očiju nastaje kao kombinacija plavih, smeđih i zelenih tonova, a simbolizira snagu i hrabrost. Ljude s očima boje lješnjaka često se opisuje kao neustrašive i spremne na životne izazove. Obično su lijepi i privlačni, iako u zavođenju nisu nimalo agresivni niti direktni već dostojanstveni. U poslu su sposobni, ali ponekad lijeni. Mana im je što su često nagli i skloni pametovanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 330
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje