Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

VIDEO

Određeni znakovi u svemu vole sklad i ljepotu te su ujedno pametni, otvoreni za razne ideje i projekte. Na taj način astrologija definira - pripadnike određenih znakova koje krasi ljepota, ali i intelekt.

Vaga

Prva zvijezda na našoj astro pozornici je nitko drugi do šarmantna Vaga. Poznate po svom urođenom osjećaju za ravnotežu i harmoniju, posjeduju šarm te nerijetko zadivljujuću ljepotu.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Uz Veneru kao njihov vladajući planet, Vage odišu elegancijom i gracioznošću, a ljudi iz njihove okoline to itekako osjete.

Ali nije samo njihova vanjska ljepota ono po čemu se ističu, već su to njihov britak intelekt i istančan smisao za diplomaciju. Ovi prirodni mirotvorci imaju sposobnost vidjeti obje strane situacije, što ih čini izvrsnim posrednicima u problematičnim situacijama.

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Škorpion

Sljedeći je zagonetni Škorpion, poznat po svojoj intenzivnoj strasti i nepokolebljivoj odlučnosti. Posjeduje magnetsku privlačnost, ali i auru, na što utječe Pluton kao njegov vladajući planet.

No, ispod njihove primamljive vanjštine krije se um oštar poput britve i duboki intelekt.

Škorpioni su iznimno neovisni i snalažljivi, sa smislom za otkrivanje istine u svakoj situaciji. Njihova nezasitna znatiželja i analitička priroda čine ih jakim protivnicima u bilo kojoj raspravi.

Jarac

Prelazimo na postojanog i ambicioznog Jarca kojeg simbolizira planinska koza.

Jarci su poznati po svojoj nepokolebljivoj odlučnosti i potrazi za svojim ciljevima. Uz Saturn kao njihov vladajući planet, Jarci posjeduju discipliniran i praktičan pristup životu koji ih izdvaja iz gomile.

Ali ono po čemu se Jarci doista ističu je njihova bezvremenska elegancija i nenametljiva ljepota.

Ova četiri horoskopska znaka su najodaniji i najiskreniji prijatelji
Ova četiri horoskopska znaka su najodaniji i najiskreniji prijatelji

Unatoč ozbiljnom ponašanju, Jarci imaju tiho samopouzdanje i unutarnju snagu koja se vidi u svemu što rade. Njihov strateški način razmišljanja i sposobnost dugoročnog planiranja čine ih pravim ljepotanima s mozgom, sposobnima za postizanje uspjeha u bilo kojem poslu.

Vodenjak

Posljednje, ali svakako ne najmanje važno, imamo vizionarskog Vodenjaka, kojeg simbolizira vodonoša.

Vodenjaci su poznati po svom naprednom razmišljanju i humanitarnim idealima, uvijek nastojeći učiniti svijet boljim mjestom. Uz Uran kao svoj vladajući planet, Vodenjaci imaju jedinstven i ekscentričan šarm koji ih izdvaja iz gomile.

Ali nije samo njihova nekonvencionalna ljepota ono po čemu se Vodenjaci ističu, to su i njihov briljantan intelekt te inovativni duh. Vodenjaci su prirodni mislioci i izumitelji, neprestano pomiču granice mogućeg.

Njihova sposobnost razmišljanja izvan okvira i gledanja na svijet iz druge perspektive čini ih pravim ljepotanima s mozgom, nadahnjujući druge da slijede njihovo vodstvo.

Zaključno, ova 4 horoskopska znaka primjer su savršenog spoja ljepote i pameti, osvajajući druge svojim šarmom i intelektom. Bilo da ste Vaga, Škorpion, Jarac ili Vodenjak, prihvaćanje vaših jedinstvenih osobina može dovesti do života ispunjenja i uspjeha, piše astrotalk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Kuhar kraljice Elizabete radio je kajganu s dva tajna sastojka
POSEBAN RECEPT

Kuhar kraljice Elizabete radio je kajganu s dva tajna sastojka

Kraljica je vrlo rijetko mijenjala način prehrane te je kajgana postala jedno od njezinih omiljenih jela za doručak. Njezin je kuhar otkrio da je za Kraljicu radio kajganu s muškatnim oraščićem i limunom

Jednostavan trik kako da ruže cvjetaju kao lude cijelo ljeto
NEOBIČAN DODATAK

Jednostavan trik kako da ruže cvjetaju kao lude cijelo ljeto

Iako se i magnezij i sumpor prirodno pojavljuju u tlu, oni mogu biti iscrpljeni iz tla zbog različitih razloga. Primjerice, zbog prekomjerne sadnje i sjetve, čime se tlo iscrpljuje
'Izabrala sam dobar seksualni život umjesto da imam djecu, bila sam zaslijepljena požudom'
SAD JOJ JE ŽAO

'Izabrala sam dobar seksualni život umjesto da imam djecu, bila sam zaslijepljena požudom'

James i ja smo odsjedali u hotelu gotovo svaki vikend, provodeći sate u krevetu vodeći ljubav na luksuznoj posteljini i pijući šampanjac iz minibara. Bio je jako seksi, ali je bio i romantičan. Znao je reći sve prave stvari, prisjetila se