Obavijesti

Sport

Komentari 283

Super Mario dokrajčio Arsenal, Bayern protutnjao Londonom!

Super Mario dokrajčio Arsenal, Bayern protutnjao Londonom!
9

Bayern je pobijedio Arsenal usred Londona 3-1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Sjajni Mandžukić u dominaciji Bayerna zabio je svoj prvijenac u Ligi prvaka

VIDEO

Stvari nisu izgledale najbolje. Istina, Bayern je vodio 2-1, ali Arsenal je opasno pritiskao. Olivier Giroud promašio je zicera, a onda super Mario. Robben za Lahma, Lahm za Mandžu i 3-1 na Emiratesu. Bayern je odradio prvi dio posla u osmini finala Lige prvaka. Dominirali su Bavarci većim dijelom utakmice i zasluženo su slavili.

Bayern je nakon 47 minuta prošao granicu od 10 sati bez primljenog gola u gostima. Neuer se nije ni sjećao kad je zadnji put morao po loptu u mrežu, Bayern je vodio 2-0, a Arsenal nije niti jednom pucao u okvir gola.

No stigla je pomoć. I to u obliku glavnog suca Norvežanina Svein Oddvar Moena i golmana Bayerna Neuera. Arsenal je smanjio na 2-1 iz kornera koji je vidio samo norveški sudac. Neuer se premišljao da izađe na loptu ili ne, a dok je on razmišljao, Lukas Podolski je zabio u praznu mrežu. 

No stvar je za Bayern spasio sjajni Mario Mandžukić golom za 3-1. Hrvatski napadač je u fantastičnoj formi i nitko ga ne može čuvati. Bio mu je ovo prvijenac u Ligi prvaka. OVDJE možete pogledati kako je Mandžo dokrajčio Arsenal u Londonu.

- U drugom dijelu smo izgledali dobro. No Mandžukić nas je uništio golom za 3-1. Ništa još nije gotovo. Ali sad moramo zabiti tri gola u gostima. Kad pogledate kakvi su u obrani... Neće nam biti lako - rekao je Olivier Giroud.

Loša vijest za Arsenal je, osim rezultata, ta i da su samo dvije momčadi u povijesti Lige prvaka prošle dalje nakon što su prvu utakmicu izgubile. Arsenal s ovakvom igrom može zaboraviti nadanja da će postati treća momčad kojoj je to uspjelo...

Glasajte za najboljeg igrača utakmice

Na našem portalu možete ocijeniti igrače večerašnje utakmice u Londonu. Tko je za vas bio igrač utakmice? 

OVDJE možete ocijeniti sve igrače i proglasiti svog favorita za igrača utakmice.

Mandžo treći Hrvat u Bayernu koji je zabio u Ligi prvaka

Golom za 3-1 Mario Mandžukić postao je treći Hrvat koji je zabio za Bayern u Ligi prvaka. Prije njega to je uspjelo Ivici Oliću i Niki Kovaču.

Može li Arsenal ponoviti Ajax i Inter?

Ajax je u sezoni 1995/1996 izgubio prvu utakmicu od Panathinaikosa u polufinalu Lige prvaka. No to je nadoknadio u uzvratu i prošao u finale. Izgubio je u finalu od Juventusa.

Druga momčad kojoj je uspjelo proći dalje nakon poraza u prvoj utakmici bio je Inter koji je u sezoni 2010/2011 prošao Bayern iako je izgubio prvu utakmicu kod kuće.

No nikad niti jedna momčad nije uspjela nadoknaditi zaostatak od dva gola iz prve domaće utakmice. Može li to napraviti Arsenal?

Osmina finala Lige prvaka:

  • Arsenal - Bayern 1-3 (Podolski 55 / Kroos 7, Müller 21, Mandžukić 77)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 283
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome