Obavijesti

Sport

Komentari 144

Jerome Boateng u 90. minuti eurogolom srušio blijedi City

Jerome Boateng u 90. minuti eurogolom srušio blijedi City
19

Jerome Boateng 2011. je prešao u Bayern iz Cityja. U prvom kolu Lige prvaka na Allianz Areni srušio je bivši klub sjajnim golom. Bayern je pobijedio rezultatom 1-0

VIDEO

Bayernovi igrači pucali su 20 puta prema golu Manchester Cityja. Joe Hart bio je čudesan. Branio je Mülleru, Götzeu, Lewandowskom, Alabi... Ali nije Boatengu. Jedan genijalni potez Jeromea Boatenga bio je dovoljan da Bayern pobijedi Manchester City na Allianz Areni (1-0). Zabili su Bavarci iz 21. udarca prema golu gostiju.

- Imali smo puno šansi, iskoristili smo samo jednu. Lopta mi je sjela savršeno. Ma, nije mogla bolje. Pomislio sam, ovu ću zabiti pa makar... I zabio sam. Sjajno. Isplatio nam se trud na kraju - rekao je Boateng, za kojeg je Pep Guardiola pripremio posebnu proslavu. Španjolski trener od sreće ga je - davio.

Kuglice su se poigrale s ova dva kluba pa su ih treći put u četiri sezone Lige prvaka smjestile u istu skupinu. Do ove utakmice igrali su četiri puta, obje su momčadi imale po dvije pobjede. Sad je u vodstvo prešao Bayern. Zaslužena pobjeda Bavaraca. 

Pep Guardiola imao je puno muke kako složiti momčad. Puno ozljeda i izostanaka pa je na teren izašla šarolika ekipa. Našalio se Pep pa je prije utakmice rekao kako nema pojma gdje će pronaći igrače za ovu utakmicu. No pronašao je sjajnu momčad koja se poigrala sa Cityjem i pravo je čudo kako još pokoja lopta nije završila iza leđa Harta.

Sijevalo je na sve strane na Allianz Areni, ali Joe Hart je fantastično branio. Sve do 90. minute. Lopta se nakon kornera odbila do Jeromea Boatenga. Opalio je Nijemac ganskog podrijetla iz poluvoleja. Hart nije mogao ništa. Boateng je 2011. godine iz Cityja prešao u Bayern.

- Dobro smo se borili protiv jake momčadi. Imali smo i mi svojih šansi. Kod gola lopta se odbila od nekoga. I da, zabio je Jerome Boateng. Progoni nas. Bilo bi najpravednije da je završilo bez pobjednika - rekao je Joe Hart nakon utakmice.

Liga prvaka, skupina E:

  • Bayern - Manchester City 1-0 (Boateng 90)
  • Roma - CSKA 5-1 (Iturbe 6, Gervinho 10, 31, Maicon 20, Ignjaševič 50 ag)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...