Obavijesti

Sport

Komentari 64

Brate, ovo ne valja: Niti jedan žuti, tako se ne igra ni na haklu

Brate, ovo ne valja: Niti jedan žuti, tako se ne igra ni na haklu
3

Nisu dobili niti jedan žuti karton. Namjestili su tek jedno zaleđe. Trener je tu najveći krivac. No Zdravko Mamić prema mlađem bratu nije tako oštar kao prema drugima

VIDEO

Do ustoličenja Zorana Mamića za šefa struke Dinamova trenerska svlačionica bila je jedno od prometnijih mjesta u Zagrebu. Prema mlađem bratu Zdravko Mamić je benevolentan, oprostio mu je ispadanje i veliki gubitak novca. Bilo koji drugi trener danas bi bio bivši odmah nakon utakmice.

Izgubio je Dinamov trener Kup, Superkup, sad je ispao iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Nema veze, zaključili su čelnici. Davno je Branko Ivanković rekao da ima trenera koji su dobili otkaz i onih koji će ga tek dobiti. On u Maksimiru ima s tim dovoljno iskustva.

- Mene su smijenili nakon 45 dana, od čega sam 35 trenirao juniore jer su ostali bili u reprezentacijama. Ovo je velik nesupjeh, nema sumnje. Prošle godine prošli su barem u zadnje pretkolo - rekao je Ivanković i dodao:

- Gotovo istu momčad Dinamo je imao i prošle sezone, novi su na terenu bili samo Eduardo i Machado. Ovo bi morala biti jača momčad od prošlogodišnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ta je, prošlogodišnja, momčad ispala od bečke Austrije, kvalitetnije nego što je Aalborg. Tad je iz kluba morao otići Krunoslav Jurčić. Zoran Mamić smireno je odmah rekao da se ne boji otkaza.

- Nisam pristalica smjenjivanja trenera. To nije dobro rješenje. Svaki trener priželjkuje strpljenje i da momčad slaže po svojim idejama i vizijama. To je sve u Hrvatskoj, nažalost, nemoguće. Dobro, osim ako niste Zoran Mamić. To je onda sretna okolnost - rekao je Branko Ivanković.

Gotovo deset milijuna eura potrošio je Dinamo ovog ljeta na pojačanja, nitko nije otišao iz kluba... Rijetko koji Dinamov trener imao je taj privilegij, a još manje da nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu prvaka i upitne europske jeseni Zdravko Mamić govori kako se nogomet vratio u Zagreb. Osim toliko željenog europskog proljeća, upitna je sad i europska jesen. Otto Barić nije iznenađen.

- Godinama govorim da treba više agresivnosti. Moje su momčadi dobile 80 posto takvih utakmica, Dinamo uglavnom nije. Nije mi jasno kako su oni mislili proći, bez agresivnosti ne možeš igrati - kaže Barić.

Bivši hrvatski izbornik 1985. godine je u Kupu kupova vodio Rapid i u Dresdenu izgubio od Dynama 3-0. Barić i Rapid su ipak prošli.

- Dva tjedna svojim sam igračima davao zadatke, uvježbavao sustave. Već nakon 20 minuta bilo je 2-0 za nas, a na kraju smo pobijedili 5-0. No bili smo agresivni, imali smo prave duele - rekao je Barić i nastavio:

- Dinamo je morao nastupiti tako da Aalborg drhti na terenu. Da ih stisnu u šesnaesterac i da ne mogu izaći. Jer pobjeda 1-0 je varljiv rezultat, moraš zabiti gol. A to ne možeš bez bezobrazluka i agresivnosti. Oni su se šetali po terenu i igrali se - rekao je Barić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu