Obavijesti

Sport

Komentari 96

Fantastična asistencija Luke Modrića za ''petardu'' Reala

Fantastična asistencija Luke Modrića za ''petardu'' Reala
1

Real Madrid je na domaćem terenu svladao švicarski Basel s uvjerljivih 5-1, a hrvatski je reprezentativac odlično u 30. minut asistirao Baleu za vodstvo od 2-0...

VIDEO

Nogometaši aktualnog europskog prvaka Real Madrida odlično su krenuli u pohod obrane naslova, nečega što nikome prije njih nije uspjelo. U prvom kolu ovogodišnje Lige prvaka 'los blancosi' su na prepunom Santiago Bernabeuu svladali Basel 5-1 i pritom prikazali vrlo dobru igru. 

Momčad Carla Ancelottija povela je u 14. minuti kada je Suchy skrenuo loptu u svoju mrežu nakon udarca Nacha, a vodstvo je povisio Gareth Bale u 30. minuti utakmice. 

Luka Modrić je s nekih 40 metara pokazao odličan pregled igre i vanjskim dijelom kopačke dao loptu u for Velšaninu koji se odlično snašao, prebacio golmana i pospremio loptu u mrežu. 

Tek što su gosti krenuli s centra, izgubili su loptu, a Real je još jednom demonstrirao koliko opasan može biti iz kontri. Bale je povukao po desnoj strani, dao u sredinu za Cristiana Ronalda koji povisuje na 3-0. 

U 37. minuti golman gostiju brani udarac Benzeme, no lopta se odbija samo do Jamesa Rodrigueza koji s četiri metra iskosa s lijeve strane sprema loptu u mrežuOpustili su se domaćini, a već u sljedećoj minuti obrani je pobjegao Gonzalez i zabio za smanjenje rezultata

Luka Modrić izašao je iz igre u 74. minuti uz veliki pljesak domaće publike, a umjesto njega je ušao Illarramendi. samo pet minuta kasnije Benzema se dobro izborio za udarac i snažno opalio s ruba šesnaesterca za konačnih 5-1 i uvjerljivu pobjedu na otvaranju nove sezone Lige prvaka. 

Gerrard iz penala u zadnjoj sekundi za slavlje 'redsa'

Real u sljedećem kolu gostuje kod Ludogoreca, dok Basel dočekuje Liverpool koji je na prepunom Anfieldu teškom mukom svladao bugarski Ludogorec 2-1 i to golom Stevena Gerrarda iz penala u posljednjoj sekundi utakmice. 

'Redsi' su nakon pet godina ponovno u Ligi prvaka, a prvi gol zabio je Mario Balotelli u 82. minuti utakmice. Kada se činilo da će to biti i konačan rezultat, Dani Abalo je u prvoj minuti sudačke nadoknade pobjegao Dejanu Lovrenu i zabio za šok na Anfieldu

Međutim, u posljednjim sekundama susreta stoper Ludogoreca vraćao je loptu golmanu, koji je vrlo loše reagirao. Krade mu nakon toga loptu Manquillo, ovaj ga ruši u šesnaestercu, a sudac iz Slovenije Matej Jug pokazao je na bijelu točku odakle je Gerrard nepogrešiv za olakšanje svih navijača Liverpoola, ali i Dejana Lovrena čija je pogreška mogla koštati 'redse' bodove na otvaranu natjecanja. 

Skupina B

  • Real Madrid - Basel 5-1
  • Liverpool - Ludogorec 2-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija