Obavijesti

Sport

Komentari 155

Mamić: Bilić mi je dao savjet, probat ćemo napasti Arsenal

Mamić: Bilić mi je dao savjet, probat ćemo napasti Arsenal
5

Nećemo se samo braniti, želimo pokušati igrati s Arsenalom pa i ugroziti ga. Zvao sam Bilića i dao mi je poneki savjet, rekao je Zoran Mamić uoči Arsenala u utorak

VIDEO

Liga prvaka vraća se u Zagreb! Dan uoči dolaska londonskog Arsenala na Maksimir pred novinare su izašli Zoran Mamić , Domagoj Antolić i Marko Rog, a iz Dinama su poručili kako je prodano oko 14.000 ulaznica.

- Čeka nas otvaranje Lige prvaka. Za mene kao trenera najljepša moguća nagrada. Ali i nagrada za momčad i sav trud. Svi jedva čekamo utakmicu. Vjerujemo da će biti dobra atmosfera - rekao je Zoran Mamić.

- Svjesni smo realnosti i kvalitete Arsenala. No vjerujemo da fanatičnom borbom možemo napraviti pomutnju gostima. Nećemo se samo braniti, želimo pokušati igrati s Arsenalom pa i ugroziti ga - dodaje Mamić .

VIDEO

Iako pred blagajnama nema većih redova, Mamić je optimističan.

- Želim pozitivu i pravo navijanje. Očekujem pun stadion i atmosferu kakvu moja momčad zaslužuje. Protiv Skënderbeua smo imali pravu podršku - dodaje trener zagrebačke momčadi.

Slaven Bilić je s West Hamom dobio Arsenal.

- Čuo sam se s Bilićem. Razgovarali smo nekoliko minuta i dao mi je poneki savjet - otkrio je Mamić i dodao:

- Upoznao sam Wengera prilikom transfera Eduarda u Arsenal. Što reći o njemu? Jedan od najboljih svjetskih trenera, 19 godina u Arsenalu. Privilegija je igrati protiv takve veličine - dodaje Mamić .

Kod analize Arsenala trener Dinama nije gubio vrijeme na mane.

- Rekao sam igračima da ćemo analizu raditi u dva dijela. Prvo ćemo gledati pozitivne stvari Arsenala, neka dva do tri sata, a negativnim stvarima nećemo se ni stići baviti. Moramo puno trčati, biti disciplinirani, ali i imati malo sreće - završio je Mamić .

Antolić: Nadamo se pozitivnom rezultatu

Jedva čekamo utakmicu. Ponosni smo što smo dio Lige prvaka. Arsenal je godinama u vrhu europskog nogometa, a mi se nadamo pozitivnom rezultatu, rekao je Domagoj Antolić i dodao:

- Znamo što nas čeka. Vidjet ćemo hoće li nas Arsenal natjerati da se povučemo.

Utakmicu s nestrpljenjem očekuje i Marko Rog.

- Vjerujemo u sebe, nadamo se da možemo parirati velikom Arsenalu. Trema? Zasad samo pozitivna trema. No ona će nestati čim krene utakmica - rekao je Rog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka