Obavijesti

Sport

Komentari 29

Mamić: 'Igrat ćemo kao u prvoj utakmici; nemojte o Aalborgu'

Trener Dinama Zoran Mamić održao je posljednju konferenciju za novinare uoči uzvratne utakmice drugog pretkola Lige prvaka. "Modri" će igrati u najjačem sastavu

VIDEO

Momčad Dinama odradila je obveze po dolasku u Vilnius na uzvrat drugog pretkola Lige prvaka protiv Žalgirisa (utorak, 20:15). Nakon dvosatnog leta iz Zagreba u glavni grad Litve, "modri" su ručali, odmorili se i krenuli prema stadionu gdje ih je čekala konferencija za medije.

Uoči večernjeg treninga pred novinare su stali trener Zoran Mamić i jedno od ovoljetnih pojačanja, portugalski veznjak Paulo Machado.

Nisu navikli na teren

- Očekujemo ozbiljnu i tešku utakmicu. Igramo protiv momčadi koja zaslužuje poštovanje i to na terenu na koji nismo naučeni tako da ćemo nastupiti u najboljem mogućem sastavu - rekao je Mamić koji je ponovio da će se probati nametnuti od prve minute i igrati kao i u prvoj utakmici.

Žalgiris igra na LFF stadionu skromnog kapaciteta od 5.500 mjesta, a problem bi za hrvatskog prvaka mogla biti činjenica da se igra na umjetnoj travi.

- Da, igrali smo već na njoj u Helsinkiju i Salzburgu... Drukčija je nego prirodna trava, ali u nedjelju smo trenirali na takvoj podlozi u Zagrebu, danas ponovno u Vilniusu i vjerujem kako to neće biti problem. Nije uobičajeno, ali pokušat ćemo se što prije prilagoditi - kazao je Mamić mlađi.

Ozbiljnost na maksimumu

Paulo Machado oprezno najavljuje utakmicu, ali je i svjestan da prednost od 2-0 iz prve utakmice za Zagrepčane govori o odnosu snaga dviju momčadi.

- Dobili smo prvu utakmicu i imamo dobar rezultat, ali Žalgiris je jako dobra momčad i moramo biti maksimalno ozbiljni. Želimo proći dalje, sigurni smo kako za to imamo kvalitetu i cilj je to pokazati na terenu - rekao je Portugalac.

Koncentrirani samo na Žalgiris

Mamić je na kraju pressice podvukao kako ne želi govoriti o izgledima o eventualnoj utakmici protiv danskog prvaka Aalborga u trećem pretkolu.

- Prvo moramo odraditi ovu utakmicu na najbolji mogući način, a onda ćemo razmišljati o eventualnom sljedećem protivniku. Isključivo smo koncentrirani na Žalgiris i samo o tome razmišljamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja