Obavijesti

Sport

Komentari 127

Mamić: U Europi igramo više i od Barce, a Bayern ledi krv...

Mamić: U Europi igramo više i od Barce, a Bayern ledi krv...
7

"Pa Dinamo je u zadnjih deset godina odigrao najviše europskih utakmica od svih klubova. Barca dođe do finala i odigra 13 utakmica, mi odigramo 12 svake godine"

VIDEO

Gledao sam Bayern protiv Šahtara. Zaledila mi se krv u žilama. Dobili su sedam komada, a mogli su dobiti 15. Ako Ligu prvaka shvatimo kao školu, onda se ne možemo nego veseliti, a ja ću napraviti sve da bih spriječio ono što se dogodilo u prethodnim godinama Lige prvaka, rekao je Zdravko Mamić.

Dinamov gazda je nakon objave Šimunovićevog transfera u Celtic i predstavljanja Livakovića i Šovšića, pričao o Ligi prvaka, Dinamu, transferu Kovačića u Real...

"Dinamo je odigrao najviše utakmica u Europi"

- Naša misija je osam puta Liga prvaka u sljedećih 10 godina. Dinamo je u zadnjih 10 godina odigrao najviše europskih utakmica od svih klubova. Barcelona dođe do finala i odigra 13 utakmica, a mi odigramo 12 svake godine - rekao je Zdravko i dodao:

-  Mi smo odigrali 120 utakmica u zadnjih 10 godina, što nitko nije odigrao u Europi - kaže Dinamov šef, koji je bio impresioniran atmosferom na utakmici protiv albanske momčadi u "play-offu".

- Onu kemiju koju sam osjetio protiv Skënderbeua, to sam osjetio samo dvaput, protiv Partizana 1997. i Celtica 1998. Kad smo primili gol, navijači su nas dizali, kad smo dobili crveni, bili su naš 12. igrač, odnosno 11. jer smo imali igrača manje. Igrali su s nama - rekao je Zdravko i dodao:

- U petak ćete znati cijene ulaznica. Naši navijači mogli su gledati pretkola za 10 kuna, a do poluvremena protiv Skënderbeua mogli su kupiti godišnje ulaznice za 200 do 500 kuna. Sad neće biti 10 kuna, ali će i dalje biti puno jeftinije od ostalih klubova u Ligi prvaka.

Za Kovačića smo dobili 13 milijuna eura

Kovačić je prodan za 35 milijuna eura. Vidio sam ugovor. Nešto se i nas pita. Od njegove prodaje smo dobili 13 milijuna eura, ne 11, a mogli smo i više, rekao je Zdravko i dodao:

- Šimunović je na liječničkom u Glasgowu i to je najveći transfer u povijesti Celtica, nama nije. Ha, ha, ha. Ali toliko smo se zaštitili da ćemo dobiti velik postotak od budućeg transfera, a vi znate da manje više iz Celtica svi idu u Premiership za 20-ak milijuna eura. Tako će i Jozo. 

- Gazda Celtica bio je u Maksimiru i rekao mi je da žele kopirati Dinamo i učiti od nas - dodao je Zdravko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica