Obavijesti

Sport

Komentari 322

Milivojević paradirao s kapom Zvezde, bit će prijavljen Uefi...

Milivojević paradirao s kapom Zvezde, bit će prijavljen Uefi...
3

Luka Milivojević pojavio se pred novinarima mix-zone na Maksimiru sa šiltericom Crvene zvezde, što je razljutilo predstavnike Dinama. Vidjela ga je i Uefa...

VIDEO

Olympiakos je pobijedio na Maksimiru, ali nije to bila dovoljna zadovoljština Luki Milivojeviću, čovjeku čije igranje rukom u nadoknadi talijanski sudac Paolo Tagliavento nije označio dovoljnim za penal za Dinamo.

Srbijanski nogometaš u mix-zoni pojavio se sa šiltericom Crvene zvezde, što je razljutilo Dinamova povjerenika za sigurnost Krešimira Antolića.

- Skini tu kapu! Ovo je čista provokacija. Ne igra Zvezda, nego Dinamo i Olympiakos - rekao je Antolić Milivojeviću, no ovaj se nije dao:

- Neću skinuti kapu, ne dolazi u obzir, ja sam navijač Zvezde! - vikao je veznjak grčke momčadi.

Nemile scene vidjeli su članovi Uefina ureda za sigurnost i fotografirali Milivojevića kako bi ga prijavili Uefi. Pojavili su se i članovi stručnog stožera gostujuće momčadi, među kojima i bivši nogometaš Christian Karembeu, kako bi urazumili Srbina.

- Što je, Dinamova kapa nije provokacija, a ovo jest?! - pitao je Milivojević prisutne.

- Namjerno je to napravio kako bi provocirao. Ovdje se radi o Ligi prvaka i Olympiakosu, nisu oni nikakva Crvena zvezda - ponovio je Antolić.

Nije dugo mogao Milivojević paradirati. Vidjevši da bi ih Uefa mogla drastično kazniti zbog Milivojevićeva ispada, Grci su brže-bolje potjerali svog igrača u autobus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 322
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju