Obavijesti

Sport

Komentari 106

'Oni su savršeni, izgubili smo od najbolje momčadi svijeta'

'Oni su savršeni, izgubili smo od najbolje momčadi svijeta'
3

Znate, nije njih baš lako ni uhvatiti. Sve igraju od prve i teško ih je stići, rekao je Dinamov kapetan Domagoj Antolić nakon teškog poraza od Bayerna u Münchenu

VIDEO

Gotovo sve zvijezde Bayerna, predvođene Lahmom, Mülerrom i Götzeom već su napustile Allianz Arenu, a igrači Dinama još nisu izašli niti ispod tuša.

Očito da im je unatoč snazi Bayerna sve ovo teško palo...


- Loše smo počeli utakmicu. Bilo je tu previše grešaka - rekao je Eduardo, a zatim se “posuo pepelom”.

- Morao sam bolje reagirati kod prvog i trećeg gola. Kod prvog sam išao na centaršut, a Costa je sjajno pogodio na prvu stativu. Kod trećeg me Götze uhvatio na krivoj nozi.

Dojam je kako je dinamovcima u Münchenu nedostajalo agresivnosti, napravili su svega tri prekršaja u prvih 45 minuta. Premalo za uzeti bilo što.

- Izgubili smo od najbolje momčadi na svijetu. Znate, nije njih baš lako ni uhvatiti. Sve igraju od prve i teško ih je stići - rekao je Domagoj Antolić.

Gledali su igrači Dinama veliki ekran pri izlasku iz svlačionice, na kojemu se vrtio sažetak utakmice iz Londona između Arsenala i Olympiacosa. Bayern je neka druga dimenzija, “svemirski brod”, a Olympiacos, momčad protiv koje će se moći igrati.

- Nije sramota izgubiti od Bayerna 5-0, pa oni su savršeni. Prebrzo smo primili ta četiri gola, ali ne mogu se oteti dojmu da smo im mi pomogli svojim greškama. Protiv Olympiacosa će biti jako teško, to je očito momčad u rangu Arsenala - kaže Marko Pjaca.

Nisu htjeli igrači Dinama priznati da ih je impresionirala Allianz Arena i da su se prije utakmice prepali Bayerna. No za neke od njih, poput Marka Roga, ovo je bila najveća utakmica karijere.

- Moglo je izgledati bolje, ali nisam još vidio da netko tako igra... Nismo navikli na taj stil. Sve rade brzo i jednostavno. Tko me se najviše dojmio? Svi su sjajni, ali Douglas Costa i Alaba igraju fenomenalno - kazao je Rog.

Ovo je za Dinamo bila škola, ono što su morali proći. I sami su svjesni kako se moglo proći bolje, ali barem su u nečemu nadmašili bundesligaše Wolfsburg i Mainz. Nisu dopustili da ih Bayern razbije u nastavku jer bi to bio najteži poraz Dinama u skupini Lige prvaka.

Za dvadeset dana slijedi Olympiacos, ključna utakmica. Dobro je znati da su Bavarci silno “nabrijani” na Arsenal i u obje utakmice žele razvaliti Londonce i tako bi mogli pomoći Dinamu u borbi za europsko proljeće. Dinamo će protiv Grka nositi i navijači. Budu li navijali kao onih 4000 koji su sinoć nadglasali 60.000 domaćih navijača...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...