Obavijesti

Sport

Komentari 19

Pirlo: Ancelotti mi je bio poput oca; 2006. bio sam blizu Reala

Pirlo: Ancelotti mi je bio poput oca; 2006. bio sam blizu Reala
2

Andrea Pirlo i Carlo Ancelotti osam su sezona dijelili svlačionicu Milana, a u utorak će se naći na suprotnim stranama, kad će Juventus u polufinalu LP dočekati Real

VIDEO

Nogometaši Juventusa nakon pobjede nad Sampdorijom i potvrde 31. naslova talijanskog prvaka okreću se polufinalu Lige prvaka, gdje u prvoj utakmici u utorak dočekuju Real Madrid. Andrea Pirlo ponajbolji je igrač "stare dame" kojega su kamere uhvatile kako pušta suzu tijekom slavlja u Genovi.

Pirlo najveći veznjak ovog stoljeća? Pa velik je, to sigurno. Sigurno je da može i sljedeće sezone igrati kvalitetno za klub i reprezentaciju. No neće po nas biti opasan samo Pirlo. Tu je jako dobrih igrača kao što su Tevez, Vidal, Pirlo, Buffon, Morata..., rekao je Carlo Ancelotti.

- Ma nisam plakao, dobio sam udarac u lice tijekom proslave. Bio sam sretan, ali sve ću to zaboraviti prije nego počne utakmica s Real Madridom - rekao je Pirlo u intervjuu za španjolski list As pa se osvrnuo na polufinale s Real Madridom:

- Postoji i uzvrat, ukupno 180 minuta. Prva utakmica vitalna nam je, moramo igrati inteligentno, razborito i čvrsto. Imamo san kojega želimo ispuniti i nemamo što izgubiti, ali ne smijemo se zanijeti time.

Andrea je zabio krasan gol Real Madridu u dresu Milana u grupnoj fazi Lige prvaka 2009./2010. na Santiago Bernabéuu. Potegao je s 30 metara i poslao loptu uz desnu stativu.

VIDEO

- Sjećam se da su mi zapljeskali. Nadam se da će se to ponoviti i idući tjedan i da to neće biti samo zbog mene, nego cijele momčadi.

"Nadam se da Ancelotti neće staviti flastera da me čuva"

Pirlo je postao igrač Milana gotovo u isto vrijeme kad ga je preuzeo Carlo Ancelotti (2001.), sadašnji trener Reala, s kojim je osam godina dijelio svlačionicu "rossonera".

- Ancelotti mi je bio poput oca. Proveli smo puno godina zajedno i pomogao mi je da igram najbolje što mogu na drugoj poziciji, bliže golu. Promijenio mi je ulogu u veznom redu. Vrijeme s njim bilo je neopisivo. Nadam se da ovaj put neće staviti flaster na mene, želim biti slobodan.

"Capello me je zvao u Real, skoro sam potpisao"

Specijalist za slobodne udarce bio je vrlo blizu dolaska u "kraljevski klub" 2006., priznao je u razgovoru.

- Fabio Capello me je zvao, a Milan je imao problema s aferom Calciopoli. Gotovo smo bili sve dogovorili, ali onda sam ipak produžio ugovor s Milanom. Ne žalim zbog toga, te smo godine osvojili Ligu prvaka - poručio je Pirlo pa obasuo Madriđane komplimentom:

- Madrid je Madrid, nema se tu što puno reći. Najprestižnija su momčad na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom