Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

Jesenski trendovi: Frizure su opet opuštene i romantične

Jesenski trendovi: Frizure su opet opuštene i romantične
5

Kovrčava kosa suši se na zraku, a ravna se oblikuje figarom u lagane valove. Inspiraciju za frizuru možete pronaći u frizurama Valentina, Versacea...

VIDEO

Ova sezona dopušta veliku slobodu pri odabiru frizura, a nosi se sve - od laganih i raspuštenih pramenova koji nježno uokviruju lice pa do zategnutih frizura koje daju pomalo stroži izgled.

- Kolekcija za jesen/zimu 2014. daje prednost hladnijim tonovima s balayage pramenovima u takozvanim trendi crazy colors nijansama. Pramenovi se rade tehnikom balayage ili flamboyage, i to u plavoj, zelenoj, žutoj i ljubičastoj - kaže Davorka Sunara iz zagrebačkog salona Studio D. Ako niste skloni eksperimentiranju s navedenim bojama, i dalje možete biti u trendu uz uobičajenu nijansu.

- Za plavuše je i dalje u trendu bež medena nijansa. Za tamnu se kosu preporučuje tamnoljubičasta hladna nijansa s crvenim vrhovima - kaže Davorka.

Što se dužine tiče, nosi se duga stepenasto šišana kosa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Takvoj kosi treba istaknuti volumen. Za dugu je kosu naglasak na postizanju dojma ‘vjetra u kosi’ te ležerne frizure s dozom romantike. Prirodno kovrčava kosa suši se na zraku ili pomoću difuzora, a ravna se oblikuje uz pomoć pegle ili figara u lagane valove. Za ljubitelje kraće kose šiša se klasični bob s asimetričnom jednom stranom, na koju se stavljaju hladni mix crazy tonovi - objašnjava frizerka. Ljubiteljice šiški ne moraju se brinuti, one su i dalje u trendu.

- Duboke i guste šiške i dalje se nose, a na bobu i kraćoj kosi trend su kratke i iscjepkane - kaže Sunara. Osim dužini i boji, ove se sezone pozornost posvećuje i sjaju kose.

- Sjajna kosa dobiva se preljevima ili shimmerima u spreju pa se posavjetujte o tome sa svojim frizerom - završava.

Razbarušena punđa

Kosu nestašno zavežite u rep na vrhu glave, zamotajte oko gumice i učvrstite ukosnicama.

U stilu 60-ih

ovakva frizura radi se ravnanjem na četku, s naglaskom na punoću profila. Kada ste gotovi, na vrhu tjemena odijelite kosu u pramenove češljem, natapirajte je, poprskajte lakom i lagano spuštajte natrag, savjetuje Sunara.

Neobičan rep

Začešljajte kosu prema natrag i uz pomoć malenih gumica na razmak od pet cm poslažite gumicu do gumice.

Rep u stilu Valentina:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'