Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Makeover s modnih pista: Nosi se boja mandarine i eyeliner

Makeover s modnih pista: Nosi se boja mandarine i eyeliner
4

Apsolutni make up hit za 2012. godinu je sjajna narančasto-crvena je hit-nijansa 2012. Počevši od sjenila, ruževa do lakova za nokte, nosi se boja mandarine

VIDEO

Izađite iz dosadne kolotečine šminkanja te u 2012. zablistajte uz nekoliko novih seksi make up trikova. Za mali makeover nije vam potrebno ni mnogo vremena ni novca, tek malo mašte u igri s bojama. Dramatični crveni ruž za usne simbol je seksepila, no vizažisti savjetuju da oprezno odaberete nijansu crvene koja je u skladu s vašim tenom. 

Zagasito crveni mat ruževi, uz koje izgledate odvažno, samouvjereno, ali i pomalo bezobrazno, ove su sezone “out”. Trend su ženstvene i manje nametljive sjajne, svijetle i prozračne crvene nijanse. Uz svijetli ten najbolje pristaju ljubičasto-crveni tonovi, a uz srednju i tamnu put narančasto-crvene nijanse. 

Jarku boju ruža ublažite tako da preko njega lagano prijeđete prstom ili štapićem za uši. Diskretna šminka i prirodan izgled apsolutni su hit u 2012. Stoga ako ste ljubiteljica crvenih ruževa, ostalu šminku svedite na minimum, neka bude diskretna i neupadljiva.

Prirodno rumeni obrazi zavodljivi su i privlačni, a prirodno je rumenilo moguće dočarati i šminkom. Pomiješajte ružičasto rumenilo u prahu s rumenilom boje breskve te nanesite “koktel” na jagodice obraza koji će u tren oka zablistati mladenačkom svježinom. 

Sjajilo u boji breskve

Nježne ružičaste i breskvaste nijanse ruževa i sjajila pristaju uz svaki ten i ovogodišnji su trend. Nanesite diskretni ružičasti ruž te potom na sredinu usana dodajte malo sjajila u boji breskve.

Biserno bijelo sjenilo na lice

Uz svijetle kapke oči izgledaju mnogo krupnije. Biserno bijelo sjenilo ili sjenilo boje šampanjca nanesite na kapke i unutrašnje uglove oka te malo na jagodice kao zamjenu za highlighter. 

Zablistajte u punom sjaju

Sjaj je apsolutni proljetni trend modnih pista 2012. Nakon što osjenčate kapke, preko sjenila nanesite malo sjajila ili hidratantne kreme. Rezultat je šik i pomalo provokativan futuristički efekt.

Crta tik uz trepavice

Kada je šminka diskretna i neupadljiva, oči privlače posebnu pozornost. Važno ih je stoga stručno i precizno iscrtati. Crnim tušem ili oštrom olovkom iscrtajte liniju što bliže trepavicama.

Glamur se najlakše nosi na kapcima

Sjaj će udahnuti živost čitavom looku, a najbolji način da se ovaj apsolutni trend iskoristi su glamurozni kapci.

Brončani kapci uz ruž za usne

Nanesite na kapke brončano sjenilo, trepavice premažite s nekoliko slojeva maskare, a usne namažite ružem u prirodnoj boji usana. Uz breskvaste, bež i ružičaste tonove usne će zračiti prirodnom ljepotom. 

Dijamantni sjaj na usne

Prirodne usne su magnetično privlačne, a uz kap sjaja postaju apsolutno neodoljive i seksepilne. Preko sloja ruža u prirodnoj boji usana nanesite raskošan sloj sjajila ili svilenkasto sjajnog balzama za usne.  

Poljubac sunca na koži

Preplanula koža odiše toplinom, svježinom i zdravljem, no pripazite da ne biste pretjerali s tamnjenjem. Boja pudera i bronzera izgledat će prirodno pod uvjetom da je tek nijansu tamnija od vašega prirodnog tena. 

Glamurozni blistavi kapci

Odaberite glitter u boji vašeg omiljenog sjenila te ga lagano utapkajte na kapke. Sjaj će im trenutačno udahnuti živost, a glitter koji je u tonu s preostalim make upom neće se doimati upadljivo i kičasto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku