Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Makeup za maturalnu večer: Ne pretjerujte sa šminkanjem!

Makeup za maturalnu večer: Ne pretjerujte sa šminkanjem!
3

Kod odabira šminke i frizure za maturalnu večer treba ostati vjeran svome stilu, samo malo pojačati dojam, a najbolje prolazi ležerna elegancija bez pretjerivanja

VIDEO

Kako se mijenjaju modni trendovi, tako se mijenjaju i trendovi šminkanja i frizura za ovu posebnu večer. Od čvrsto oblikovanih kovrča preko savršeno ravne kose do danas, kada se nosi sve, govori frizerka Iva Gaurina iz salona Hair Couture.

- Djevojke svakako trebaju izbjegavati pretjerano sređivanje što će ih dodatno postarati pa preporučujem da ostanu vjerne svakodnevnom stilu. Jednostavna moderna frizura može učiniti čudo - ističe. 

Posljednjih godina u prvom planu je ležernost, otkrila nam je Iva, pa maturantice najčešće traže kovrče na svim dužinama kose i oblicima frizura. Njih u stopu prate pletenice na sve načine, a za njima slijede neuredne punđe. 

- Djevojke uglavnom dođu s idejom, ali isto tako žele čuti i mišljenje stilista. Za neodlučne je najbolje isprobati nekoliko frizura te vidjeti što im dobro stoji i što im se sviđa - objašnjava Iva te dodaje kako je za postojanu frizuru važan profesionalni frizer. 

Maturanticama savjetuje da na dan maturalne večeri ne idu na bojenje kose niti na bilo kakvo kemijsko tretiranje. Takve stvari treba napraviti tjedan prije. A kako je maturalna večer idealna prilika da zablistate više no inače, odaberite glamurozniju šminku, zbog koje ćete biti u središtu pozornosti. 

- Za djevojke koje se i inače šminkaju preporučila bih smokey eyes koji može, a i ne mora biti dramatičan, uz dodatak sedefastih nijansi - savjetuje vizažistica i majstorica frizerka Jelena Đuranec te nastavlja: 

- Maturantice najviše traže sjenila smeđih, zelenih i ljubičastih nijansi koje moraju biti prilagođene boji očiju i cjelokupnom stylingu uz nježne usne. Također, želim istaknuti kako redovita njega lica, čišćenje te uredne obrve upotpunjuju make-up. Ne zaboravite da je dobra šminka dobra podloga za svaku fotku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'