Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Moć umjetnih trepavica: One su najbolji dodatak za party

Moć umjetnih trepavica: One su najbolji dodatak za party
1

Za doček Nove godine možete si priuštiti duže, gušće i uvijenije trepavice. Ukrasite ih ekstenzijama s glitterom ili Swarovski kristalima, savjetuje Andrea Rukavina

VIDEO

Ako do sad niste, novogodišnja je noć pravi trenutak za isprobavanje jednog od najženstvenijih aduta svih vremena – dugih umjetnih trepavica. 

- Možete ih staviti same. U tom slučaju birajte između takozvanih parcijalnih trepavica te trepavica u komadu. Trepavice u komadu lakše je zalijepiti i manja je mogućnost da ćete napraviti štetu jer je njihovo ljepilo nježnije nego što je to slučaj s ljepilom za parcijalne trepavice. Parcijalne trepavice, s druge strane, izgledaju prirodnije i možete birati hoćete li ih nanijeti samo na vanjski kut oka ili po cijelom kapku. No kod njih je problem u tome što se lako može dogoditi da stavite previše ljepila koje se potom može zalijepiti i za kožu i za prirodne trepavice. 

U tom se slučaju vaše trepavice prilikom skidanja mogu oštetiti. Stavljanje umjetnih trepavica u kućnoj radinosti zahtijeva stoga malo prakse i spretnosti. Međutim, kada su profesionalno stavljene i kada se radi s kvalitetnim materijalom, prirodne se trepavice ne oštećuju, objašnjava Andrea Rukavina, eyelash expert u Beauty studiju Bling-Bling te nastavlja: 

- One u komadu prikladne su za jednu večer, primjerice doček Nove godine, kada se traži glamurozniji izgled. Kvalitetne trepavice u komadu možete upotrijebiti i do pet puta, tako da se isplati kupiti kvalitetnije. Parcijalne su trepavice pogodne za prirodniji, a opet svečani izgled. Ako ste pažljivi s njima, mogu izdržati koji dan prije nego počnu ispadati. Za najluđu noć u godini možete si priuštiti i duže, gušće te uvijenije trepavice. Možete ih čak ukrasiti ekstenzijama s glitterom ili Swarovski kristalićima. Hrabrije dame mogu koristiti više ekstenzija sa šljokicama, dok se ostale mogu zaustaviti na dvije do tri ukrašene trepavice. A kako bi bile što ljepše, potrebno ih je i njegovati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Što se tiče njege trepavica, za prirodne trepavice postoje razni serumi koji potiču njihov rast i jačanje. Sadržaj takvih seruma obično su prirodni i biljni ekstrakti koji ubrzavaju rast, a zahvaljujući tome dobiva se dojam duže i deblje dlačice trepavica te one izgledaju glamurozno, objašnjava Andrea Rukavina.

Žene su oduvijek željele duge trepavice, a danas ih mogu imati svaki dan

Žene koje se oduševe novogodišnjim lookom i dugim umjetnim trepavicama, možda se odluče i za ekstenzije. 

- Često nam se čini kako trepavice nikada ne mogu biti preduge, preguste ili prenaglašene, a ekstenzije trepavica nam omogućuju da svaki dan imamo lijepe, guste, crne trepavice bez korištenja maskare. Upravo zato ekstenzije trepavica predstavljaju savršeno rješenje za uvijek zavodljiv pogled koji će svi primijetiti. Ekstenzije trepavica mogu se prilagoditi svačijem ukusu, od potpuno prirodnih do glamuroznih. Postoji različiti spektar dužina, uvijenosti, debljina, vrsta pa čak i boja. Ideja o umjetnim trepavicama nije novotarija - ona se pojavila davne 1916., tijekom snimanja filma “Intolerance”. Redatelj D.W. Griffith želio je, naime, da glumica Seena Owen ima velike i sjajne oči s trepavicama koje joj dodiruju obraze. Za njihove potrebe, lokalni  je vlasuljar od ljudske kose napravio prve umjetne trepavice objašnjava Andrea Rukavina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku