Obavijesti

Lifestyle

Komentari 251

Žene, sloboda grudima! Danas je dan nenošenja grudnjaka...

Žene, sloboda grudima! Danas je dan nenošenja grudnjaka...
3

Većina će se muškaraca složiti da su žene mnogo seksepilnije bez grudnjaka jer na taj način pokazuju svoju ženstvenost i imaju više slobode u odijevanju

VIDEO

Ženske su grudi njihov najveći adut, ali kultura nošenja grudnjaka toliko je rasprostranjena da se njihove istinske čari i ne vide. E, pa danas je njihov dan jer je 13. listopada proglašen Međunarodnim danom nenošenja grudnjaka. To je savršena prilika da im se da više prostora i oslobodi žica i košarica. Uostalom, muškarci ne mogu odoljeti bradavicama koje se naziru kroz majicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mnoge žene ne znaju da uopće postoji ovaj dan

Pokretanje videa...

24sata Video 01:44

Nenošenje grudnjaka ima brojne prednosti, a ovo su tek neke od njih. Ako ništa, barem bi trebale ohrabriti više žena da iz kuće izađu potpuno slobodne - bez grudnjaka, barem ponekad.

1. Više slobode u odijevanju

Ima toliko prekrasnih haljina otvorenih leđa i dubokih dekoltea čiju estetiku opasno narušavaju naramenice i trake grudnjaka. Koliko god se trudili, nemoguće ih je sakriti. Većina bijelih i svjetlucavih gornjih dijelova odjeće ne ističe bradavice, ali zato obris grudnjaka ispod itekako da.

2. Nema zatezanja i žuljanja

Iskreno govoreći, ni najkvalitetniji grudnjak nije u potpunosti udoban, Naramenice se usađuju u ramena, a raznorazne žice i tkanine urezuju se u kožu ispod grudi. Onaj osjećaj slobode nakon skidanja grudnjaka ni sa čim se ne može usporediti, piše The Tab .

3. Ženstveniji izgled

Većina će se muškaraca složiti da su žene mnogo seksepilnije bez grudnjaka. Suptilno izražene bradavice koje proviruju ispod majice njima su jednostavno neodoljive. Žene se po grudima razlikuju od muškaraca i upravo nenošenjem njihovih oklopnih držača ženstvenost dolazi do punoga izražaja.

4. Moć izbora

Postoji svojevrsna kultura nošenja grudnjaka jer hodanje bez njega narušava javni red i mir. Ipak, nenošenje grudnjaka još uvijek nije kazneno djelo i svaka žena ima pravo jednostavno ga ne odjenuti ako ne želi i ako joj je draža sloboda i udobnost nego zadovoljenje forme.

5. Deblji novčanik

Pristojan se grudnjak ne može kupiti ispod stotinjak kuna, a nije ni rješenje u kolekciji imati samo jedan jer boja i stil odjeće diktiraju različite krojeve grudnjaka, koje se svako malo treba obnavljati jer nisu vječni. Na taj način kupnja grudnjaka može biti "skup sport". Žene koje ih ne nose štede velike svote novca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 251
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav
ŠTO SU ZVIJEZDE 'ZAKUHALE'?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća